22. kolo
19.09.2009 16:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - FK Moskva 1:0

Lokomotiv navázal na skvělou formu z předchozích týdnů a v derby porazil FK Moskva 1:0. Gól dal z penalty Syčev, kterému se konečně střelecky daří, byla to jeho pátá branka v posledních šesti zápasech.

Utkání bylo ve znamení boje o každý metr, spousty tvrdých zákroků i několika pohledných fotbalových momentů. V prvním dějství diváci viděli vyrovnanou partii, jejíž nejdůležitějším momentem byla proměněná penalta Dmitrije Syčev krátce po odchodu do kabin. Penaltový zákrok udělal Šešukov na Torbinského, jednoho z nejaktivnějších mužů zápasu.

Po změně stran přidal Lokomotiv na aktivitě, i když měl v zádech brankové vedení. Z několika nebezpečných momentů ale nevytěžil nic. Hosté byli druhý poločas pasivní a prakticky se před brankou domácích neprosazovali. A tak skončilo utkání těsným vítězstvím Železničářů 1:0, klub z Čerkizova neprohrál už desáté ligové utkání v řadě.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele