23. kolo
27.09.2009 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Křídla Sovětů Samara 0:0

Devatenáctitisícové publikum nepomohlo Kubani k důležitým třem bodům v boji o udržení proti Křídlům Sovětů Samara. V posledním utkání 23. kola ruské ligy žlutozelení remizovali 0:0, kontroverzním momentem utkání byl neuznaný gól domácího záložníka Žavnerčika.

Kubaň od začátku zachytil iniciativu a blízko gólu byl Babangida, nastřelil tyč. Křídla naproti tomu útočila zřídkakdy, útoky žlutozelených byly mnohem nebezpečnější. Uprostřed poločasu zachránila brankáře Křídel Lobose opět tyč, z dálky jí nastřelil Haminu Dramani, z dorážky rozvlnil síť Žavnerčik, ale k neradosti domcích publika zaznamenal asistent ofsajd. Za hosty hýřil aktivitou útočník Roman Adamov, který měl v průběhu prvního poločasu dvě dobré šance, jeho kolega na hrotu Jan Koller se podobnou aktivitou pochlubit nemohl.

Po změně stran oba celky demonstrovaly opět útočný fotbal. V první šanci druhého poločasu vychytal Lobos Babangidu a na druhé straně dal o sobě poprvé vážněji vědět Jan Koller, jeho střelu po rohovém kopu zneškodnil jeden z hráčů Kubaně. V 60. minutě už fanoušci Kubaně málem slavili gól po akci Afričanů Dramaniho a Traoreho, druhý jmenovaný ve vyložené příležitosti opět orazítkoval brankovou konstrukci Křídel Sovětů. Kouč Samary Leonid Sluckij se pokusil oživit útok nasazením Savina, ale výsledný efekt to nemělo. V utkání Kubaň Krasnodar proti Křídlům Sovětů Samara totiž branka nepadla. Žlutozelení z bodu nemůžou mít radost, propadli se na sestupové patnácté místo, v současnosti mají stejně bodů jako čtrnáctý Spartak Nalčik.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele