28. kolo
07.11.2009 16:30 CET
3 : 3
(0:2)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - FK Moskva 3:3

Neuvěřitelný zápas viděli diváci v Krasnodaru! Hosté do poločasu vedli o dvě branky, přesto málem prohráli. Vyrovnávací branku vsítil Rebko v 86. minutě, jen tři minuty po vedoucí brance domácích. Žlutozelení se i tak nevzdali, ale zápas na svou stranu již nestrhli.

Přitom v úvodu utkání to na žádné drama nevypadalo. Měšťané diktovali tempo a rychle udeřili. Česnauskis přešel přes několik protihráčů a namazal Rebkovi, který se nemýlil. Domácí se nestačili ani vzpamatovat a prohrávali o dvě branky, když rychlý průnik Samedova zakončil Jakubko.

Ani dvoubrankový náskok hlad hostů po gólech neukojil. Nejprve po krásné akci neuspěl Jakubko, o pár minut později selhal slovenský útočník podruhé. První poločas tak skončil 2:0 pro hosty a nikdo na stadionu nepochyboval, že ve svém koncertu budou pokračovat i po krátké přestávce.

K úžasu všech nastoupili domácí do druhé půle jako polití svěcenou vodou a hosty musel několikrát zachraňovat Ževnov. Ani ruský gólman ale nestačil na prudkou hlavičku Džinojeva, který vykřesal naději. Vyrovnání přišlo o pár momentů později, když chyby obrany hostů využil Traore.

Krasnodar v tu chvíli hrál jako o život a po právu se ujal vedení. Obrovskou chybu Ževnova potrestal Draman a stadion vybouchnul nadšením potřetí. Jenže hosty nepoložilo ani promrhán dvoubrankového náskoku. Tři minuty po vedoucí brance domácích se míče ujal Rebko a možná definitivně rozhodnul o osudu domácích.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele