24. kolo
03.10.2009 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Spartak Nalčik 0:0

Stadion Metallurg byl svědkem bezbrankové remízy mezi domácími Křídly Sovětů a Spartakem Nalčik. Samara nedala gól už ve čtvrtém utkání v řadě, Nalčik pokračuje v dobrých výsledcích a jeho šance na udržení v ruské lize se zápas od zápasu zvyšuje.

Větší hlad po vítězství měli hosté, Křídla Sovětů působily v ofenzívě bezzubým dojmem. Ve třicáté minutě byl blízko otevření skóre Asildarov, po krásné akci Nalčiku ho ale vychytal brankář Lobos. Samara se osmělila až ke konci poločasu, ale také její momenty zůstaly bez gólového vyjádření. Nudný první poločas nemohl skončit jinak než 0:0

Po změně stran se probudil spící obr Jan Koller a vytvořil si dvě zajímavé příležitosti. V jednom případě mu nedůraznou hlavičku zlikvidoval Radič, v tom druhém se zalekl nohy obránce. Zahrozil i domácí obránce Belozerov, důrazný stoper se tvrdou hlavou mezi tři tyče netrefil. Domácí zvyšovali tlak a bylo očividné, že kavkazský Spartak se dnes smíří s bodem. Nakonec mohl brát všechny tři, patnáct minut před koncem zápasu střílel Koncedalov z dvaceti pěti metrů a Křídla zachránila dobře postavená tyč. V samotném závěru opět pomohla Samaře branková konstrukce, rohový kop Nalčiku zakončil do břevna brazilský legionář Leandro.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele