11. kolo
30.05.2009 14:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - FK Moskva 1:1

V utkání Křídla Sovětů Samara - FK Moskva padly obě branky v první dvacetiminutovce. Na úvodní gól hostujícího tahouna Alexandra Samedova odpověděl český útočník Jan Koller. V dalších minutách už oba celky působily bez myšlenky.

V utkání o první místo (první Rubin a druhé CSKA hrají v neděli finále ruského poháru) začali aktivnější domácí, záhy je však zchladil gól záložníka FK Moskva Alexandra Samedova. Samara odpověděla téměř okamžitě, ve své první šanci tahoun Samary Koller neuspěl, ale poté využil chyby Epureaneho a překonal kapitána měšťanů Ževnova. Pro Kollera to byla čtvrtá branka v této sezoně, zajímavostí je, že ani jednu z nich ještě nedal hlavou.

Ve 37. minutě mohl Koller dostat Samaru do vedení, ale nadýchaný centr Kulika nezužitkoval podle svých představ, branku FK Moskva minul. Křídla Sovětů měly jasnou převahu, nedokázali ji však proměnit v další branku.

Ve druhém poločase se hra uklidnila a Samara už směrem dopředu tolik nehrozila. Ba co víc, fotbalisté FK Moskva málem šli do vedení, střídajícího Kruniče vychytal chilský gólman Eduardo Lobos. Oba týmy až moc často hledaly dlouhými nákopy své vytáhlé útočníky, což úroveň utkání sráželo.

V poslední dvacetiminutovce do děje utkání výrazně zasáhl sudí Biglov. Argentinci Bracamontemu neuznal gól za údajný faul na Jarošík a na druhé straně neodpískal penaltu za evidentní stažení Kollera v pokutovém území.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele