18. kolo
16.08.2009 14:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Saturn - Spartak Nalčik 1:0

Šesté vítězství pod vedením trenéra Gordějeva si připsal Saturn. V osmnáctém kole mimozemšťané porazili Spartak Nalčik 1:0 zásluhou branky Kuzmičeva.

Zápas začal náporem Saturnu, který využíval slabých míst v obraně Nalčiku a vypracoval si několik slibných střeleckých příležitostí. Hosté z Kavkazu útočili v prvním dějství jen sporadicky.

Svěřenci Jurije Krasnožana se zvedli po změně stran, domácí Saturn se musel dlouhé minuty bránit. Vůbec největší gólový moment spálil Asildarov, když o míč smolně přišel. Domácí se osmělili až v 71. minutě, když střílel žolík Topič, Radič svůj tým podržel.

Trenér Krasnožan vycítil, že v proti podmoskevskému celku má dnes jeho Nalčik na body a poslal do hry druhého útočníka Artema Koncevoje. Paradoxně však hosté v té době inkasovali, když se přesně trefil Kuzmičev. Ve zbytku utkání byly k vidění šance na obou stranách, ale gól už nepadl.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele