29. kolo
21.11.2009 12:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

FK Saturn - Křídla Sovětů Samara 3:1

Saturn přehrál Křídla Sovětů Samara 3:1 a dobrý den neměli Češi v dresu hostů, Jan Koller zaváhal u dvou inkasovaných branek a Jarošík si dal vlastňáka. Naopak český legionář v brance Saturnu Antonín Kinský opět zářil, chytil dokonce penaltu a není proto divu, že mu klub nabízí nový kontrakt.

Domácí Saturn v souboji se Samarou pořádně nakopla osmá minuta, kdy Jan Koller prohrál s Angbwou hlavičkový souboj a zadák Saturnu poslal své mužstvo do vedení. Křídla poté zachytily iniciativu a dobré šance měl Koller, který chtěl očividně napravit své předešlé zaváhání, přáno mu ale nebylo. V tomto duelu nebylo Samaře přáno, těsně před poločasovým odchodem do kabin se Karjaka napřáhl ke střele z dvaceti metrů a lépe míč ani umístit nemohl - 2:0.

V 56. minutě mohl vsítit kontaktní branku útočník Křídel Sovětů Roman Adamov, ale penaltu kopl špatně a směr střely vystihl Antonín Kinský. Za marnotratnost byli hosté potrestáni nedlouho poté, Koller opět (!) prohrál hlavičkový souboj s Angbwou a posléze si dal vlastní branku jeho krajan Jarošík. V 68. minutě své zaváhání u penalty odčinil Roman Adamov a alespoň snížil na konečných 3:1 pro podmoskevský Saturn.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele