24. kolo
03.10.2009 16:30 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

FK Rostov - FK Moskva 2:2

FK Rostov promarnil dvoubrankové vedení proti FK Moskva a nakonec se musel spokojit s remízou 2:2, kterou hostům v závěru vystřelil slovenský útočník Martin Jakubko.

Na první gólový moment fanoušci čekali do patnácté minuty, záložník FK Moskva Dmitrij Tarasov nastřelil břevno. Měšťané byli do tohoto momentu výrazně lepším týmem, na 20. minutě Jakubko z výborné pozice moc váhal a nakonec se k zakončení nedostal. Až ve 29. minutě o sobě dal Rostov výrazněji vědět, když střílel nepřesně Petrovič. Gól mohl dát i český obránce Lengyel, po skvěle zahraném rohovém kopu Pavlenka jen zázrakem nerozvlnil síť. Probuzený Rostov byl za aktivitu odměněn brankou, čtyři minuty před koncem poločasu dostal domácí do vedení zkušený kanonýr Dmitrij Akimov.

Vstup do druhého poločasu vyšel Rostovu na výtečnou, po několika šancích zvýšil na 2:0 Lebeděnko, který se nejlépe zorientoval v závaru v pokutovém území.

Vidina dotahování dvoubrankového manka FK Moskva probudila, kontaktní branku vsítil v 71. minutě svou první brankou v této sezoně ruský reprezentant Alexej Rebko. Zanedlouho po chybě Astafjeva hasil na poslední chvíli Lengyel před Česnauskisem. Měšťané měli v těchto minutách územní převahu, hosté hrozili z brejků.

V 84. minutě mohl FK Moskva spasit Rebko, ale tentokrát mu štěstěna nepřála. Vedení nakonec Rostovčané neudrželi, po střele Rebka se míč odrazil k Jakubkovi a ten chladnokrevně zavěsil. Vítězství na stranu Rostova mohl strhnout střídající Ahmetovič, ale svou příležitost nevyřešil správným způsobem.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele