6. kolo
26.04.2009 12:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Moskva - Tom Tomsk 2:1

FK Moskva podobně jako v ruském poháru dokázalo otočit skóre a nakonec vyhrát, před svým dnešním soupeřem tak mají "měšťané" náskok čtyř bodů. Hostující Tomsk znovu nedokázal udržet nadějný stav, který mu zajistil velmi aktivní Kornilenko. Smolařem utkání se stal zkušený záložník Janotovskij...

Vstup do utkání znovu vyšel lépe hostům, kteří chtěli svým rivalům oplatit vyřazení. Několik dobrých možností měl dnes skvělý Kornilenko, ale prosadit se dokázal až v 36. minutě, kdy obelstil obránce Grigalavu a gólmana Ževnova. Poté se osmělili i domácí, záložník Česnauskis nastřelil tyč, šance měli Samedov i Jakubko. Nakonec se minutu před koncem prvního poločasu trefil Bracamonte, když dorazil míč po střele svého útočného parťáka Jakubka, která orazítkovala tyč.

Trenér Tomsku Valerij Nepomnjaščij musel v druhém dějství sáhnout ke změně na brankářském postu, zraněného Parejka nahradil zkušený Poljakov. Hned po několika minutách musel Poljakov vytáhnout bravůrní zákrok proti střele Rebka. Nervozita číšila z utkání a vstoupila i na nezkušeného sudího Kazmenka, který měl poslat pod sprchy hostujícího Kornilenka, jenže, neudělal to.

Největší chybu, která rozhodla o třech bodech pro FK Moskva, ale udělal velezkušený Janotovskij, když gól nabídl jako na zlatém podnosu slovenskému reprezentantovi Jakubkovi a ten nepohrdl. Měšťané tak se štěstím vyhráli 2:1, ale diváky na stadionu Eduarda Strelcova určitě nepobavili.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele