29. kolo
21.11.2009 12:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Moskva - Spartak Nalčik 0:2

FK Moskva na stadionu Eduarda Strelcova překvapivě podlehl Spartaku Nalčik a zkomplikoval si boj o evropské poháry. Hosté jsou mnohem spokojenější, definitivně si zajistili záchranu v ruské lize.

Domácí hráči nastoupili do utkání s velkým odhodláním, ale ve výsledku jejich ofenzivní snažení připomínalo křeč. Naproti tomu útoky hostů byly mnohem svižnější a nebezpečnější, ve 25. minutě navíc Nalčik udeřil. Po spolupráci dua Asildarov a Siradze oněmělo domácí publikum po trefě druhého jmenovaného. Domácí FK Moskva nicméně poté měl dvě skvělé příležitosti na zvrat. Ve 38. minutě orazítkoval Martin Jakubko břevno a před koncem poločasu Tarasov střílel jen těsně mimo.

Nepříznivý průběh utkání měl FK Moskva v plánu zvrátit během druhého dějství, ale domácí plány významně narušil útočník kavkazského Spartaku Šamil Asildarov. Ten si pohrál s obráncem Epureanu a pohotově zakončil. Šance FK Moskva na bodový zisk se tak snížily na minimum. Měšťané se přes obranu Nalčiku prosazovali velmi těžce a když velkou šanci spálil Alexej Rebko, odváží si Spartak Nalčik překvapivé body za vítězství 2:0.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele