17. kolo
08.08.2009 16:45 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

FK Moskva - Rubin Kazaň 1:3

V zajímavém a bojovném utkání o první místo v tabulce porazil Rubin Kazaň domácí FK Moskva a upevnil si vedoucí pozici v ruské nejvyšší soutěži. Po gólech Karadenize, Bucharova, Domingueze a domácího Mareniče se skóre zápasu zastavilo na konečných 1:3.

Utkání bylo od prvních minut absolutně vyrovnané a obě mužstva se snažila útočit. Jako první přinesla útočná snaha ovoce hostujícímu Rubinu. Bucharov zpracoval míč pro nepokrytého Turka Karadenize a ten se se zakončením nemýlil. V 25. minutě tak šli hosté do jednogólového vedení.

Krátce po úvodním hvizdu druhého poločasu se hosté z Kazaně dostali už do dvougólového vedení, když se po rohu Ansaldiho prosadil výtečný hlavičkář Aleksandr Bucharov. Druhý gól domácí očividně zaskočil a zdálo se, že hosté si vedení pohlídají. O pár minut později však z nenápadné akce vstřelil kontaktní gól domácí Marenič.

Utkání tak dostalo nový náboj a nabídlo spoustu zajímavých momentů, soubojů a šancí na obou stranách. S bojovností to pak v 83. minutě přehnal domácí Grigalava, když fauloval v pokutovém území Semaka a sudí Gvardis odpískal jednoznačnou penaltu. K exekuci se postavil střídající Dominguez a s přehledem pojistil vedení Rubinu.

To vydrželo až do závěrečného hvizdu a Kazaň si tak připsala veledůležité vítězství 1:3.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele