8. kolo
10.05.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Moskva - Lokomotiv Moskva 0:0

Moskevské derby FK Moskva - Lokomotiv, které dnes bylo ve stínu slavnějšího utkání Dinamo - CSKA, skončilo bez branek. Domácí přitom hráli většinu druhého poločasu v početní výhodě, vyloučit se totiž nechal obránce Lokomotivu Baša.

Na stadionu Eduarda Strelcova byl k vidění opatrný fotbal. Útočníci obou celků se dlouho nemohli prosadit a hrozby tak visely po standardních situacích, ve kterých zejména FK Moskva hrozilo, nejblíže branky byl obránce Šešukov.

Jestliže FK Moskva bylo před utkáním pasováno do role mírného favorita, tak v 58. minutě se šance Božovičova celku významně zvedly a o favoritovi utkání už pochyboval málokdo. Ve zmiňované minutě se nechal vyloučit hostující Baša, srbský hříšník šel předčasně ze hřiště už podruhé v této sezoně.

Paradoxně to ale byli hosté, kdo začali více útočit. Ve dvou velkých šancích se objevil útočník Loko Peter Odemwingie. Nakonec se ale střelci obou celků prosadit nedokázali a utkání skončilo tak, jak začalo, tedy 0:0.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele