25. kolo
18.10.2009 14:15 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Moskva - Křídla Sovětů Samara 2:1

Proměněná penalta záložníka FK Moskva Alexeje Rebka rozhodla o vítězství FK Moskva nad Křídly Sovětů Samara 2:1. V utkání se kopaly ještě další dvě penalty, ale obě nebyly proměněny. Nový trenér Křídel Jurij Gazzajev tak začal své angažmá na břehu řeky Volhy neúspěchem.

V desáté minutě měl FK Moskva možnost pokutového kopu, ale Vukič ho zahrál do míst, kde to odhadoval gólman Křídel Lobos a z dorážky neuspěl Jarošík. V ofenzivně laděném zápase padla první branka tři minuty před koncem poločasu, ofsajdové pasti unikl Golyšev a Moskva vedla 1:0.

Vstup do druhého poločasu vyšel Samaře, Jan Koller v 53. minutě po rohu zahrávaném Kalačevem předskočil Šešukova a nohou rozvlnil síť. O čtyři minuty byla Křídla blizoučko vedení, po faulu na Ignatjeva nařídil Jegorov penaltu. Tou však pohrdl Adžindžal a Ževnov bravurním zákrokem uchránil Moskvu od inkasované branky.

V 64. minutě Ževnov opět zachránil Moskvu, když si poradil s tvrdou střelou Kollera. Patnáct minut před koncem zápasu nařídil Jegorov třetí penaltu, na rozdíl od dvou předchozích se ale stane předmětem polemiky. Šiškina nejen, že Strelkova nefauloval, podle všeho navíc incident vznikl mimo pokutové území. Nicméně penaltu s přehledem proměnil Rebko. O vedení 2:1 chtěl FK Moskva připravit Oleg Ivanov, ale jeho dvě střely z dálky Ževnov vytěsnil na roh.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele