19. kolo
22.08.2009 14:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Moskva - FK Saturn 3:1

FK Moskva ukončil výsledkovou krizi vítězství 3:1 nad Saturnem, podmoskevské mužstvo naopak prohrálo po šesti zápasech.

Do sestavy FK Moskva se vrátil útočník Martin Jakubko a svou chuť do fotbalu názorně ukázal už ve druhé minutě, kdy po nakopnutém míči do šestnáctky předskočil obránce Zelaa a krásnou technickou střelu překonal Antonína Kinského, který se v brance Saturnu natahoval po míči marně. V osmé minutě mohl Jakubko přidat druhou branku, ale svatyni svého bývalého mužstva přestřelil.

Postupem času přidával dříví pod kotel Saturn a Ivanov sotva nenapodobil skvělou trefu Jakubka, záložník Saturnu ale na rozdíl od reprezentačního slovenského útočníka mířil mimo. Ve 27. minutě si Saturn vytvořil dosud největší šanci utkání, když po centru Loskova hlavičkoval Kiričenko, gólman FK Moskva Ževnov ale proti němu vytáhl skvělý zákrok. Poslední šanci prvního poločasu měl aktivní Jakubko, jeho hlavičku Kinský zázračně zlikvidoval.

Trenérovi FK Moskva se skvěle vydařilo střídání, hrdinu utkání Jakubka vystřídal Igor Strelkov a neméně krásnou brankou poslal v 77. minutě domácí do dvoubrankového vedení. Vzápětí se však zápas pokusil zdramatizovat zadák Angbwa, který hlavou vsítil svou první branku v ruské kariéře.

Závěrečné honby za vyrovnáním se zúčastnil i brankář Saturnu Antonín Kinský, ale risk se podmoskevským nevyplatil, prázdné branky si všiml Alexandr Samedov, potáhl míč a zvýšil na konečných 3:1.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele