10. kolo
24.05.2009 12:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Moskva - FK Rostov 2:0

Fotbalisté FK Moskva se po výhře 2:0 nad Rostovem vrátili mezi tři nejlepší týmy ruské Premier-Ligy. Měšťané neprohráli deváté utkání v řadě.

V souboji dvou vytříbených defenzív si vytvořili první příležitost domácí hráči, po přiťuknutí od Bracamonteho pálil těsně vedle Rebko. Hostující Rostov odpověděl centrem Andželkoviče, který zakončil Gatskan hrudí, gólman moskevských Ževnov byl připraven. Na těžkém terénu stadionu Eduarda Strelcova bylo k vidění hodně tvrdých faulů, ryze fotbalových věcí už bylo méně. Jednou z dalších výjimek byla šikovná přihrávka Lebeděnka, na kterou Akimov těsně nedosáhl.

V 34. minutě vybouchl poloprázdný stadion Eduara Strelcova nadšením, po zmatcích v pokutovém území Rostovu se k míči dostal Bracamonte, Argentinec nabil Samedovovi a ten z prvního doteku přesnou střelou k tyči rozvlnil síť.

Trenér nováčka Oleg Dolmatov během poločasové přestávky udělal dvě změny a jeho tým přešel k rozestavení se dvěma útočníky. Střídající Ahmetovič v 54. minutě vyslal vůbec první přímou střelu hostů v tomto utkání. S přibývajícími minutami o sobě dával vědět slovenský útočník Martin Jakubko, dvě příležitosti sice spálil, ale v té třetí si napravil reputaci. V 82. minutě Jakubko číhal na zadní tyči a přetažený míč hlavou usměrnil za záda bezmocného Geruse.

Hosté se ani nemohli nadechnout k závěrečnému tlaku, o pár chvil později totiž přišli o Rožkova, který dostal druhou žlutou kartu za loket do obličeje záložníka Česnauskise.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
aurelio

Jakubko je hviezda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele