21. kolo
12.09.2009 12:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Moskva - Amkar Perm 0:2

Premiéra staronového trenéra Rašida Rachimova na lavičce Amkaru byla stoprocentně úspěšná a jeho mužstvo si odváží z Moskvy důležité tři body za lehce překvapivé vítězství 0:2.

Domácí Moskva se nestačila ani rozkoukat na hřišti a už prohrávala gólem Bělorukova. Nikola Drinčič přesně rozehrál rohový kop a obránce Bělorukov se hlavou nemýlil. Po vstřeleném gólu se tak hosté mohli plně věnovat své vyhlášené defenzívě.

Celý zápas po vstřeleném gólu probíhal ve velice pomalém tempu a moc fotbalových momentů nenabídl. Utkání plné nepřesností se tak bez většího množství zajímavých momentů přehouplo do druhé poloviny. Tu začali aktivněji domácí a hned v 48. minutě vybojoval Cesnauskis sporný pokutový kop. Brankář Usminskij však penaltu nadvakrát zneškodnil.

I po neproměněné penaltě byli domácí lepším mužstvem na hřišti a před brankou hostí bylo čím dál nebezpečněji. Další výraznou šanci obrátit vývoj zápasu měla Moskva v 62. minutě, když rozhodčí Kazmenko za dvě zbytečné žluté karty během tří minut vyloučil hostujícího Grišina. Početní převaha domácích však netrvala ani dvě minuty. Po faulu ve středu hřiště se totiž vykartoval i hostující Epureanu. Domácí i tak nadále útočili a Amkar několikrát musel zachraňovat až brankář Usminskij.

Závěrečnou lekci z efektivity nakonec domácím ukázal střídající Afanasjev, který z brejku v 90. minutě uzavřel skóre na konečných 0:2 pro Amkar. Ten tak vykročil důležitým vítězstvím do boje o záchranu.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele