7. kolo
02.05.2009 14:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Amkar Perm - FK Moskva 0:1

Amkar doma prohrál a vypadá to, že dny Dimitara Dimitrova na jeho lavičce jsou definitivně sečteny. Naopak FK Moskva pokračuje ve spanilé místě a po dnešním vítězství může strávit noc na vrcholu ligové tabulky.

Na domácích byla vidět ztráta několika opor, a tak hned v úvodu zápasu se musel předvést Narubin. Domácí obraně, které chyběl tahoun Belorukov, dělala ofenzivní trojice Bracamonte - Česnauskis - Jakubko obrovské problémy. Ve dvacáté minutě navíc vyvrcholil nápor hostů gólem, v této sezoně ve skvělé formě hrající Litevec Česnauskis uvolnil krásnou přihrávkou Jakubka a ten se nemýlil. Ve zbylém čase prvního poločasu se FK Moskva úspěšně soustředilo na uhájení těsného vedení.

Amkar, přestože musel dotahovat, byl ve svých ofenzivních výpadech bezradný. Gólmana Ževnova zaměstnal pouze Grišin střelou z dvaceti pěti metrů. O jediné vzrušení se tak v závěru postaral hostující Rebko. Ten musel jít po druhé žluté kartě pod sprchy a svému týmu bude chybět v dalším ligovém duelu. Trenér Božovič si z města, které ho udělalo v Rusku trenérem, odváží tři body a nutno dodat, že zatím se o jeho angažmá v FK Moskva musí mluvit jen v superlativech.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele