6. kolo
20.04.2008 17:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Luč-Energija Vladivostok 2:1

Těrek Groznyj pokračuje ve výborných výsledcích na domácí půdě. V utkání 6. kola si poradil s Luč – Energijí Vladivostok a po výhře 2:1 se posunul na sedmou pozici.

Už ve třetí minutě po faulu Černogajeva na Serdujkova kopali domácí penaltu, tu následně Vladimír Kulik proměnil a poslal Těrek do vedení. V desáté minutě přišla pro Těrek těžká rána, byl totiž vyloučen Serdjukov za loket na Vujoviče. Kdo však čekal, že hosté zapnou na vyšší rychlostní stupeň, byl vyveden z omylu. V nastavení prvního poločasu se Těrek dostal do dvoubrankového vedení, Kuzmičev si zpracoval míč rukou, s pomocí teče jednoho z obránců Vladivostoku poté rozvlnil síť, hosté sice reklamovali ruku, ale píšťalka sudího zůstala němá.

V druhém poločase si hosté vytvořili několik zajímavých momentů, šanci na snížení měl Gvazava a Černogajev, ale Těrek podržel brankář Ilion Lika. Vladivostoku ale s přibývajícími minutami začaly docházet síly a soupeř, ač hrál jen o deseti, několikrát pořádně zavařil českému brankáři Marku Čechovi. Lachijalov z 20 metrů nastřelil břevno, poté vychytal Čech Kamerunce Essameho. Další šanci Těreku vychytal opět Čech, Lachijalov obehrál tři hráče, ale na bývalého gólmana Liberce nevyzrál.

V samém závěru se Vladivostok dočkal alespoň čestného úspěchu. Lika neudržel razantní střelu Gvazavy a dorážející Ševčenko snížil na konečných 2:1.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele