10. kolo
11.05.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Těrek Groznyj - Amkar Perm 0:1

Amkar Perm si odváží cenné tři body z horké čečenské půdy Těreku Groznyj. O výhře Permu rozhodla jediná branka, v úvodních minutách se trefil Kušev.

Minutu ticha za zesnulého hrdinu Achmada Kadyrova držely oba celky a diváci na stadionu Těreku. Bývalý čečenský hrdina a zapálený fanda Těreku by však jistě nebyl spokojen se vstupem domácích do utkání. Amkar svého soupeře zatlačil a výsledkem byla přesná trefa Kuševa po přihrávce Drinčiče. Po vstřelené brance se Amkar zatáhl do defenzívy, ale díky výborné práci ve středu pole se Těrek nedostával k zajímavým momentům u branky Gabulova.

Těrek byl evidentně v křeči, ztrácel triviální míče a neprosazoval se ani z četných standardních situací.

V druhém poločase Těrek trochu zrychlil svou hru, ale v ofenzívě se mu stále nedařilo. Perm šel pohodlně za třemi body, bez větších problémů totiž držel těsné vedení. Přesto se v nastaveném čase málem podařilo vyrovnat, ale Gabulov vytáhl z rukávu skvělý zákrok.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele