10. kolo
10.05.2008 14:30 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Rubin Kazaň 2:0

Spartak Nalčik překvapivě zdolal vedoucí Rubin Kazaň. Za domácí se trefil Kalimullin a Kisenkov.

Úvodní branka padla už v deváté minutě. Samsonov předložil přihrávku Kalimullinovi, ten se prosadil přes svého strážce Šaronova a poslal Nalčik do brzkého vedení. Na straně Rubinu byl aktivní Rebrov, který měl také několik nadějných šancí. Vlastní branku si málem vsítil Jatčenko. Po krátké odmlce dal o sobě Spartak Nalčik opět vědět, Kozko perfektně zneškodnil zásah Geterjeva, ani hlavička Džudoviče si nenašla místo za zády Kozka.

Úvod druhého poločasu byl ve znamení faulů a ztracených míčů. Chomiče se pokusil ohrozit Rebrov, ale mířil vedle. V 60. minutě vstřelil Nalčik druhou branku, Kisenko umístil přímý kop přesně k tyči. Doslova o několik chvilek později mohli přidat další branku Samsonov a Ricardo. První jmenovaný nevyzrál na Kozka a Ricardo Lago zase neměl při zakončení z úhlu potřebnou dávku štěstí.

S přibývajícími minutami byla hra nervóznější, k vidění bylo hodně ztrát a žlutých karet. Dramatické momenty scházely. Nakonec měl Rubin dvě příležitosti na vyrovnání, střelám Semaka a Rjazanceva chyběly ke gólu centimetry. V nastaveném čase pak nedal fotbalista Spartaku Siradze penaltu, ale Nalčik to mrzet nemuselo, domácí zvítězili po přesvědčím výkonu 2:0. Rubin si připsal druhou porážku v této sezóně.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele