1. kolo
15.03.2008 17:00 CET
2 : 1
(0:1)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Saturn Moskovskaja oblasť 2:1

Spartak Nalčik dokázal otočit nepříznivý vývoj utkání proti Saturnu a díky brance Mašukova z 80. minuty zvítězil 2:1.

Už ve druhé minutě se měnil stav utkání, obránce Amisulašvili si vsítil vlastní branku a Saturn se tím pádem dostal do brzkého vedení. Ve 13. minutě už to mohl být náskok hostů dvoubrankový, Lebeděnko nevyužil chyby brankáře Spartaku a netrefil se do odkryté branky. Hosté šli do kabin s vedením 1:0, z domácího hlediště se ozýval pískot fanoušků, kteří byli očividně nespokojeni s vývojem první půle.

V 50. minutě se domácí začali probouzet, nešťastník Amisulašvili sice po standartní situaci na Kinského nevyzrál, ale šlo vidět, že Spartak zapnul na vyšší rychlostí stupeň a dostal soupeře pod tlak. V 58. minutě překonala Kinského zimní posila Nalčiku Gogoi a bylo vyrovnáno. V 80. minutě poslal Spartak Nalčik do vedení Mušukov, na jehož zakončení neměl Kinský nárok. V závěru utkání Nalčik držel míč a při každé příležitosti zdržoval, Saturn se tak po inkasované brance k ničemu výraznému nedostal.

Autor: David Kubáň / soccer.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
fantomas

spanheli, ty umíš rusky?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele