20. kolo
31.08.2008 18:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Spartak si zajistil tři body v poslední minutě

Spartak Moskva si připisuje zasloužené tři body za vítězství 2:1 proti Spartaku Nalčik. O výhře červenobílých rozhodla branka Prudnikova v nastaveném čase.

Útočná linie Spartaku nenechala zadáky v Nalčiku od první minuty v klidu. Především Sajenko, Bystrov a Sovětkin hýřili aktivitou. Nalčik se ale ve 22. minutě mohl dostat do vedení, Spartak Moskva zachraňoval Stipe Pletikosa. Záložník domácích Pavlenko odpověděl střelou do břevna.

Nalčik v gólových šancích nezaostával, stoprocentní tutovku měl Samsonov, ale místo chytrosti volil sílu a přestřelil. Strůjcem další šance domácích byl Pavlenko a opět ho zastavila branková konstrukce, s tím rozdílem, že tentokrát nastřelil tyč. Koncem prvního poločasu vybídl krásnou přihrávkou Brazilec Mozart svého spoluhráče Bystrova, ale střela reprezentanta Ruska si cestu mezi tři tyče nenašla.

Po změně stran na sebe opět upozornil Bystrov, centr Šiškina do branky usměrnit nedokázal. Moskevští měli šancí habaděj, ale gól ne a ne přijít. V 61. minutě už se favorit dočkal, střelu Mozarta sice Krasčenko vyrazil, ale z dorážky se obránce Fathi nemýlil.

Zdálo se, že vedení 1:1 domácí bez problémů udrží. V druhé minutě nastavení však Gogua dalekonosným přímým kopem nachytal chorvatského gólmana Pletikosu, který míč jen vyrazil do šibenice. Spartak Moskva se ale nevzdal a vedení o minutu později opět strhl na svou stranu. Prudnikov vnikl do pokutového území Nalčiku a trefil se přímo pod břevno.

Autor: David Kubáň / Gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele