2. kolo
23.03.2008 13:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Luč-Energija Vladivostok 1:0

Rubin Kazaň vyhrálo i své druhé utkání v novém ročníku ruské Premier Ligy. O vítězství Rubinu nad Luč – Energija Vladivostok rozhodl smutný hrdina utkání Šešukov, který si vsítil vlastní branku.

Jediná branka utkání padla už v 16. minutě. Obránce Luč Energija Vladivostok Šešukov sice v pokutovém území předskočil jednoho z útočníků Rubinu, ale míč trefil tak nešťastným způsobem, že jeho kolega v brance Marek Čech neměl šanci zareagovat. Inkasovaná branka Vladivostoku zhatila plány, hostující tým totiž nepřijel do Kazaně s úmysly tvořit něco dopředu, ale ubránit bod. Brankář Kazaně Ryžnikov tak neměl moc práce.

Ani v druhém poločase nebyla hra příliš kvalitní, k vidění byl spíše festival žlutých karet, rozhodčí Juri Beskakov jich na obou stranách vytáhl celkem devět. Vladivostok byl ve hře dopředu tristní. Kazaň si bez větších problémů uhájila tři body a potvrdila, že na Luč – Energiji na domácí půdě umí, předchozí dvě střetnutí na tomto stadionu totiž skončily výsledkem 1:0 a 3:0. Jedinou kaňkou na vítězství Kazaně je vyloučení Orechova, který šel pod sprchy v 87. minutě.

Autor: David Kubáň / sports.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele