25. kolo
18.10.2008 10:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Trenér Altman se v debutu tří bodů nedočkal

Vladivostok nedokázal zvítězit ani s novým trenérem, Tomsk totiž dokázal uhrát remízu 0:0.

Domácí začali aktivně, pod novým trenérem Semjonem Altmanem, hráči mnohem více napadali. První šanci však měli hosté, Archipov utekl obraně, ale gólmana Poljakova překonat nedokázal. Domácí odpověděli příležitostí Leandra, který se dostal k míči po přihrávce Smirnova, avšak ani Brazilec nedokázal svou otevřít skóre.

Vladivostok ve svém úsilí pokračoval, po přihrávce Bulygy se v šanci se ocitl Ševčenko , ale přesně zakončit nedokázal. Poté se ke slovu dostal Tomsk, hlavičku Tarasova zastavilo až břevno. Z dorážky se nedokázal prosadit ani Charitonov, a když už Tomsk vystřelil na bránu připraven byl Poljakov.

Zahanbit se nenechal ani Mandrykin, který zneškodnil několik rohových kopů. Ke konci poločasu se přece jenom podařilo vstřelit hostům branku. Archipovovu radost však překazil hlavní rozhodčí, který viděl faul.

Skvělý první poločas tak skončil bez branek, ačkoliv příležitostí měly oba týmy hodně. Diváci, kteří očekávali pokračovaní skvělého zápasu i v druhém poločase však museli být zklamáni.

Oba trenéři naordinovali svým svěřencům opatrnou hru, ani jeden z týmů nechtěl udělat rozhodující chybu. A taky, že neudělal, fanoušci tak začali znechucené opouštět stadion před koncem utkání, které nemohlo dopadnout jinak než 0:0.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele