14. kolo
20.07.2008 10:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Vladivostok zdolal oslabené Dinamo v samotném závěru

Vladivostok dokázal zvítězit nad Dinamem Moskva díky brance v nastaveném čase, a obral o body dalšího favorita. Díky tomuto vítězství se dokázal vynořit ze sestupových vod. Dinamo si třetí příčku udrželo, ale na záda mu dýchá jeho městský sok Spartak.

Narozdíl od zápasu se Zenitem trávník na stadionu Vladivostoku nebyl podmáčený, ale jeho kvalita také nebyla dobrá. Dinamo do zápasu nastoupilo s řadou změn, kvůli zranění nebo karetním trestům. To se projevilo hlavně na začátku zápasu. Luč začala aktivněji, za zmínku stojí nebepečná střela Gvazavy, se kterou si Gabulov v brance hostů poradil.

Vladivostok v aktivitě nepolevil ani po úvodních minutách, do vyložené šance se ale nedostal. Nudný první poločas skončil 0:0.

Na začátku druhého poločasu poslal trenér Dinama Kobelev do hry Smolova. Na tento tah reagoval trenér domácích Vulič nasazením pozdějšího hrdiny Ševčenka.

Druhý poločas začal tak, jak skončil poločas první. Vladivostok byl aktivnější, ale žádnou vyloženou šanci si nepřipravil, navíc v brance hostů stál připravený Gabulov. Vypadalo to, že nudný zápas nakonec skončí remízou, když obrovskou chybu předvedl v nastaveném čase brankář Dinama. Po pravé straně unikl do pokutového území Ševčenko, vystřelil na bližší tyč, kterou si gólman Gabulov nepohlídal a hosty to stálo alespoň bod - 1:0.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
fantomas

Ševaaa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele