27. kolo
02.11.2008 10:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Vladivostok na Amkar nestačil a vidina záchrany se mu opět vzdálila

Branka Starkova rozhodla o nejtěsnějším možném vítězství Amkaru na hřišti Luč-Energije Vladivostok. Vladivostok se připravil o jednu z posledních šancí na udržení v nejvyšší soutěži. Amkar má mnohem příjemnější starosti, stále drží v zóně evropských pohárů.

Vladivostok sice má bojovat o udržení, ale na hřišti to tak nevypadalo. Amkar herně o moc lépe nepůsobil, ale díky relativně brzkému gólu se dostal do vedení, které pak v poklidu bránil. Krásný centr vyhlášeného technika Drinčiče našel hlavu Starkova, Poljakov sice vytáhl bravurní zákrok, ale z následné dorážky už se záložník Amkaru nemýlil. Další šance k vidění nebyly, podle všeho týmy šetřily síly na druhý poločas.

Ve druhém dějství se domácí zvedli a ukázali, že jsou schopni předvést dobrý fotbal. Režisér hry Luče Levan Gvazava vytvořil obrovskou příležitost pro Leandra, ale Brazilec pohrdl. Samotný Gvazava měl také dobrou příležitost, ale svou střelu nasměroval vedle branky. Amkar tradičně zahrozil ze standardních situací, po centru Peeva vychytal Starkova brankář Poljakov.

Hřebíček do rakve zasadilo Vladivostoku vyloučení kapitána Dmitrije Smirnova. Amkar po výhře 1:0 prakticky připravil Luč o šanci na záchranu.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele