4. kolo
06.04.2008 12:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Krylja Sovetov Samara - Luč-Energija Vladivostok 2:1

Samara porazila Vladivostok a poskočila do první poloviny tabulky. Po sebe stlačila rovněž svého nedělního soupeře.

Domácí byli podle očekávání aktivnější a v jejich úvodní šanci selhal Bober, když v pokutovém území nedokázal trefit míč. Poté se zaskvěl Čech, když zneškodnil šanci Saviniho a při dorážce mu pomohl Šešukov. Vladivostok se v první půli dobře bránil a když Lobov zlikvidoval pokus Bulygy, do kabin se odcházelo za stavu 0:0.

Po změně stran už začaly padat branky a z té první se radovali domácí. V 66. minutě vypracoval Kalačev tutovku pro Tichonova a ten zachoval chladnou hlavu - 1:0.

Hosty úvodní branka zaskočila a Tichonov jim málem zasadil druhý úder. V 82. minutě přišel pro domácí šok, to se totiž k míči dostal Ševčenko a bylo to 1:1.

Už to vypadalo a dělbu bodů, když přišla poslední minuta a v ní trefa Belozerova, který tak domácím zajistil tři body.

Autor: Tomáš Pavlík / soccer.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele