21. kolo
13.09.2008 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Saturn vyhrál pod trenérem Röberem podruhé v řadě

Saturn se pod vedením německého kormidelníka Jürgena Röbera dočkal druhého vítězství v řadě. Ve 21. kole ruské ligy totiž porazil Tom Tomsk 2:0 a vzdálil se sestupovým vodám.

Saturn převzal od prvních minut otěže. V prvních pěti minutách měli "mimozemšťané" několik slibných útoků, ale vážnější hrozbu brankář Sergej Parejko neodvracel. Koneckonců celý první poločas moc pohledný nebyl, šancí bylo k vidění poskromnu. Během poločasové přestávky nahradil nevýrazného Eremenka útočník Dmitrij Kiričenko.

Postupem druhého dějství Saturn zvýšil tempo hry a byl odměněn. V 66. minutě našel Nachušev dlouho přihrávkou Alexeje Ivanova na pravé straně a jeho střílenou přihrávku si srazil do vlastní branky obránce Tomsku Stoica. O sedm minut později zvýšil na 2:0 slovenský legionář v dresu domácích Jan Ďurica nechytatelnou střelou pod břevno.

V závěru mohl Saturn zvýšit na 3:0, ale Topič přehodil brankáře i branku a potom nedotáhl svou akci do finiše střídající Kiričenko.

Autor: David Kubáň / Gazeta.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proc je u preview ktere jsem napsal ja, jmeno spanhela???

Reagovat
smazaný uživatel

remiza 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele