2. kolo
22.03.2008 17:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Saturn Moskovskaja oblasť - Terek Groznyj 3:1

Slovák Jakubko byl strůjcem vítězství "Saturnu" nad Těrekem Groznyj. Útočník domácích vsítil při vítězství 3:1 dvě branky.

Už v 10. minutě se dostali domácí do vedení, střela Nemova z dobrých třiceti metrů vypadla brankáři Těreku trestuhodným způsobem z náruče a pohotový Jakubko míč dorazil do sítě. V 17. minutě se mohl Saturn těšit z luxusního dvoubrankového náskoku, zadáci Těreku sice zblokovali nebezpečný pokus Eremenka, ale míč se vznesl do pokutového území, kde se nejlépe zorientoval Jakubko a hlavičkou přidal svou druhou branku v utkání.

V druhém poločase Těrek dokázal zkorigovat stav nepříznivý stav utkání na 1:2, Lahijalov překonal brankáře Kinského precizně provedeným přímým kopem. Nároky Těreku Groznyj na vyrovnání však rázně uťal střídající Vorobjev, dlouhý aut do pokutového území si výborně zpracoval a z úhlu překonal hostujícího brankáře. V dalších minutách už žádná branka nepadla a "Saturn" si připisuje tři body za vítězství 3:1, Těrek Groznyj čeká nadmíru těžká sezona...

Autor: David Kubáň / sports.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele