10. kolo
11.05.2008 12:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Saturn Moskevská oblast - Dinamo Moskva 2:0

Saturn po nepovedeném zápase v Permu opět zabral a vybojoval tři body, tentokrát velmi cenné. O výhře 2:0 nad Dinamem Moskva rozhodl už v prvním poločase, když se postupně trefili Topič a Kiričenko.

Než celý zápas začal, stadión se ponořil do minuty smutku a ticha, která se držela za smrt nadějného hráče Saturnu Cyrila Spasského. Úvodní minuty patřily hostům, kteří gólmana Kinského několikrát zaměstnali svými pokusy. Aktivní byli především Keržakov a Semšov. O to větším překvapením byl první gól duelu. Ten nevstřelilo podle předváděné hry Dinamo, ale domácí fotbalisté. V 32. minutě se prosadil útočník Marko Topič.

Pro hosty byl inkasovaný gól signálem k ještě výraznější ofenzívě, která je ale nakonec stála v první půli druhou branku v jejich síti. Těsně před přestávkou využil skvělé přihrávky Eremenka druhý útočník Saturnu Dmitrij Kiričenko a tvrdou ranou překonal bezmocného gólmana Karčemarskase.

Druhý poločas hodně ovlivnil incident z 54. minuty. Druhou žlutou kartu viděl Alexej Igonin a musel předčasně do sprch. Svému týmu tak nadělal nemalé problémy. Očekávalo se, že Dinamo se pokusí využít početní výhody minimálně k vyrovnání, jenže ve zbývajících minutách toho moc nepředvedlo. Jediné šance spálil střídající Dimidko, a protože ani Saturn se do zakončení moc nehnal, diváci viděli poměrně nudný konec. Fanoušci Dinama tak čekají na vítězství již pět zápasů a jejich tým se pomalu propadá do středu tabulky.

Autor: Tomáš Honajzer / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele