30. kolo
22.11.2008 12:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Moskva se loučí výhrou proti Vladivostoku

FK Moskva se rozloučila se svými fanoušky vítězstvím nad sestupující Luč-Energijí Vladivostok. Všechny branky padly až v závěru.

Utkání bylo ve stínu zápasů, ve kterých šlo o evropské poháry, důkazem toho byly prořídlé tribuny na stadionu Eduarda Strelcova. Sestupující Vladivostok si klidně mohl cestu do daleké Moskvy ušetřit, o jeho sestupu už bylo rozhodnuto předtím. Po sezoně čeká Luč řada změn, sám trenér Altman prohlásil, že tento klub na Premier Ligu zkrátka nemá.

V sestavě FK Moskva se objevil Maxi Lopez, který měl poslední možnost ukázat trenéru Blochinovi, že si zaslouží místo v moskevském klubu. Od prvních minut se hrál zajímavý fotbal, v úvodu Vladivostok převzal iniciativu, ale netrvalo dlouho a na hřišti začali vládnout granátově červení.

Ve druhém poločase se hra ještě zrychlila. V dresu FK Moskva hýřili aktivitou především Lopéz s Vukičem, nicméně hra Argentince byla dlouho neefektivní. Byl to ale právě on, kdo nakonec otevřel účet utkání, v 78. minutě proměnil penaltu. O deset minut později odstranil všechny otazníky záložník Vukič. Vladivostok se pokoušel vzdorovat, ale na to hrát vyrovnanou partii s FK Moskva, kádr nemá. Na konečných 3:0 zvýšil mladíček Alexandr Stavpec, který dostává od ukrajinského trenéra Blochina čím dal více důvěry.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele