28. kolo
09.11.2008 14:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Dinamo potvrdilo proti Luči roli favorita

Dinamo dokázalo zvítězit nad Vladivostokem, který s nejvyšší pravděpodobností opustí první ligu. Naopak domácí se bodově dotáhli na druhé CSKA, které má však zápas k dobru.

Trenér domácích Kobelev svěřil od začátku důvěru dvěma mladíkům. V obraně se tak představila dvojce talentů, od začátku nastoupil 21letý Granat a dokonce také osmnáctiletý Čičerin. Oproti tomu na druhé straně dal trenér Altman důvěru osvědčeným hráčům, chyběl jen Dmitrij N. Smirnov .

Aktivněji začali utkání hosté, své šance však Ševčenko po akci Gvazavy a Smirnova. Korunu tomu všemu nasadil obránce Leandro, který minul prázdnou bránu. A tak uhodilo na druhé straně, nejprve se sice neprosadil Keržakov. Poté se však domácí už radovali, krásnou trefu si připsal kapitán Chochlov.

První poločas tak skončil 1:0 pro Dinamo. Na tento stav reagoval trenér hostů střídáním, Bulygu nahradil Černogajev. Jenže ani toto střídaní hostům nepomohlo. O něco lepší byli domácí, kteří mohli jít několikrát do dvoubrankového vedení. Svou šanci neproměnil Keržakov a neujala se ani střela Semšova.

Přece jenom se však domácí další branky dočkali, již zmiňovaný Semšov předložil míč Dimidkovi a ten se nemýlil. Ruský útočník tak ustanovil konečné skóre na 2:0.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele