20. kolo
31.08.2008 15:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

O výhru proti FK Moskva přišlo Dinamo v nastavení

První utkání bez hvězdného Portugalce Dannyho nedopadlo pro modrobílé ideálně. Fotbalisté Dinama totiž neudrželi hubené vedení proti FK Moskva. Inkasovali v 90. minutě, když se trefil záložník Rebko.

Dinamo po odchodu Dannyho nastoupilo se dvěma útočníky, s Keržakovem na hrotu operoval Cvetan Genkov. Na prvém křídle se objevila nová posila z nizozemského Twente Luke Wilkshire.

Aktivitou hýřily obě strany. Do šancí se dostalo útočné duo Dinama, Keržakov mířil nad a Genkova vychytal gólman Jurij Ževnov. Nebezpečně pak pálil obránce Dinama Denis Kolodin. Až po první půlhodině zahrozili fotbalisté FK Moskva, jmenovitě Šešukov po rohovém kopu. Gólmana Dinama Gabulov se chvíli poté vytáhl proti střele Kalešina po přihrávce Bystrova. V prvním dějství bylo k vidění několik gólových šancí, ale branka nepadla.

První šanci druhého poločasu spálil Genkov, který po sklepnutí od Wilkshira netrefil svatyni Ževnova. V dalších minutách se nic podstatného nedělo, Dinamo trpělo na nepřesnost ve finální fázi, Semšov hře nedával takovou myšlenku, jako Danny.

Čtyři minuty před koncem se v dobré pozici ocitl Šešukov, ale dostat FK Moskva do vedení se mu nepodařilo. Naopak udeřilo na druhé straně. Bratrská spolupráce dostala Dinamo do vedení, Kirill Kombarov našel přesným centrem Dmitrije Kombarova a ten hlavičkou v pádu rozvlnil síť FK Moskva.

Dinamo však těsné vedení neuhájilo. V nastaveném čase se po rohovém kopu z dorážky prosadil Alexej Rebko a zajistil granátově červeným bod za remízu 1:1.

Autor: David Kubáň / Gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele