20. kolo
31.08.2008 15:30 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Rubin nasměroval k obratu Bucharov

Rubin udělal další krok k vysněnému titul, když dokázal otočit utkání s Amkarem. Vyhrál 2:1 a na čele má šestibodový náskok na druhé Dinamo.

První poločas se nesl ve velmi pomalém tempu, ani jeden z týmů nechtěl dostat gól. Na straně hostů k němu měl nejblíže Bucharov, kterému chybělo pár centimetrů, aby dosáhl na centr spoluhráče. Na druhé straně mohl Amkar skórovat na konci poločasu, jenže po centru Kuševa minul hlavou bránu Drinčič. Velmi nudný první poločas tak skončil bez branek.

Naopak ve druhém poločase se diváci nenudili. Aktivněji začal Rubin, přesto se do vedení dostali domácí. V pokutovém území byl podle rozhodčího faulován Kušev a sám postižený pokutový kop s jistotou proměnil.

Tento gól však nabudil více hosty než domácí. Rubin přišpendlil Amkar na vlastní polovině a brzo se dočkal vyrovnání zásluhou Bucharova, který se prosadil v pokutovém území domácích a překonal gólmana Narubina. Jenže to nebylo vše, o čtyři minuty později získal Semak pro Rubin přímý kop z dobré vzdálenosti. K exekuci se postavil Christian Noboa a krásnou střelou do horního rohu branky zajistil pro hosty všechny tři body. Na vyrovnání už se Amkar nezmohl a Rubin tak získavá veledůležité vítězství.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele