13. kolo
12.07.2008 14:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Amkar nedal Vladivostoku šanci

Perm bez problémů porazil doma Vladivostok a posunul se tak na překvapivé druhé místo. Oproti tomu Vladivostok se topí v sestupových vodách a bude mít ještě co dělat, aby se zachránil.

Domácí tým byl jasným favoritem a potvrdil to i v zápase, nepovedený debut si odbyla posila Luče Brazilec Leandro. Od první minuty domácí jasně Vladivostok přehrávali, hráli velmi pozorně v obraně a hosty k ničemu nepustili. K tomu navíc přidali velmi nebezpečné ofenzivní výpady a tak se vlastně jen čekalo, kdy Perm udeří. Stalo se tak ve 25. minutě, Drinčič zahrál rohový kop a nehlídaný Kušev hlavičkou rozvlnil síť.

Poté se domácí fotbalisté zatáhli a dovolili, tak hostům převzat otěže zápasu. Vladivostok mohl dokonce srovnat, ale slibnou příležitost zahodil Bulyga a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro Amkar Perm.

Po přestávce se ovšem překvapivě nekonal žádný tlak hostů. Mnohem aktivněji hráli domácí, a tak hned z první šance druhého poločasu udeřili. Drinčič znovu nacentroval, tentokrát na hlavu Tomislava Dujmoviče, který se nemýlil - 2:0.

Poté se hrál velmi nudný fotbal. Amkar bránil, zatímco hosté z Vladivostoku nedokázali nic vymyslet a tak zaslouženě prohráli. Vladivostok tak pokračuje ve špatných výkonech.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele