čtvrtfinále
05.04.2023 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Enzo Millot (© AFP)

Šťastná ruka novice Hoenesse, střídající Millot zařídil Stuttgartu postup přes Norimberk

Jediný druholigový celek mezi osmičkou nejlepších v Německém poháru nakonec vypadl se Stuttgartem. Ačkoli hosté v Bundeslize tvrdě bojují o záchranu, aktuálně přitom nejsou ani náhodou v dobrém rozpoložení, a družinu poprvé vedl nový trenér Sebastian Hoeness, zdařilo se jim Norimberk porazit. O jedinou trefu tohoto klání se postaral v 83. minutě Enzo Millot.

Nebyla to ani náhodou žádná dechberoucí podívaná, která by diváky zvedala ze sedadel. Bylo evidentní, že mančaft z Bádenska-Württemberska, ač pasován do role mírného favorita, hledá už nějaký ten pátek sám sebe. Vypořádávat se přitom musel také s faktem, že na lavičce měl nového muže poté, co byl nekompromisně odvolán od kormidla Bruno Labbadia. Svěřenci kouče Dietera Heckinga ve finále nebyli horším mužstvem, jen prostě doplatili na jedno inkasování.

Vlastně až v 51. minutě došlo na první důležitější moment tohoto střetnutí, to když Sosa našel svým centrem od rohového čtvrtkruhu hlavičku Antona, nicméně tu mu zlikvidoval dobře postavený domácí brankář Vindahl. V 74. minutě přišel na hřiště Millot a o devět minut později již zařídil Stuttgartu postupový výsledek. Zleva na něj adresoval svou dlouhou přihrávku Ito, Francouz pak naběhl středem pole do vápna, odkud pak pohotově skóroval.

Autor: Patrik Sandev / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
DidusIneptus

Věřím Norimberku. Vyhraje 1:0

Reagovat
DidusIneptus

V Norimberku byl dnes svátek fotbalu. Škoda, že 50 000 diváků neslavilo postup. Stuttgart byl ze všech čtvrtfinálových nejhratelnější. Přesto Norimberk zasluhuje uznání. Jediný druholigový v boji s ligovými

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele