finále
21.05.2016 20:45 CET
0 : 1
po prodloužení
(0:0, 0:0)

Reportáž

Juventus rozhodl v prodloužení a získal italský double

Juventus obhájil italský double, když ve finále Coppa Italia zdolal v prodloužení AC Milán. Rossoneri nesehráli s mistrem špatnou partii, nicméně výsledkově si na něj znovu nepřišli a v pohárové Evropě budou chybět potřetí v řadě! Finále rozhodla šťastná ruka trenéra Allegriho, jehož střídající Álvaro Morata vsítíl ve 110. minutě jediný gól.

Pro Milán to byla poslední možnost, jak se po dvou letech zase vrátit do pohárové Evropy. V případě neúspěchu se místenka do Evropské ligy posouvala na šesté místo, které obsadilo Sassuolo. Na druhou stranu pro Juventus by zisk poháru znamenal obhajobu double, což se v historii Apeninského poloostrova ještě nikdy nestalo...

AC nezačalo římské finále vůbec špatně, celkově se dá říci, že sehrálo dobré utkání, jenomže Juventus je zkrátka těžko k poražení. Ve 13. minutě se dostal do první vážnější šance Bonaventura a sice po Kuckově přízemním centru. Brankář Neto, jenž dostal mezi tyčemi šanci místo legendárního Buffona, se jen ohlédl, míč naštěstí pro něj zamířil těsně vedle. Jen těsně vedle šla i rána De Sciglia. Kouč Cristian Brocchi nasadil několik mladíků, vedle De Sciglia především gólmana Donnarummu nebo krajního obránce Calabriu. Ve 23. minutě si Neto konečně na míč sáhl a znovu u toho byl Giacomo Bonaventura, brazilský brankář však Juve podržel, a tak se pokračovalo bez branek.

Juventus se osmělil až po půlhodině hry, kdy Lichtsteiner poslal před branku ostrý centr, ovšem obrana Rossoneri ho uhasila. Na druhé straně pak nestačil tyčemi a břevnem vymezený prostor Polimu. Milán měl v prvním poločase navrch, ale napjatí diváci na Stadio Olimpico se branky nedočkali.

A nedočkali se jí ani ve druhém dějství, kdy už se Juventus přeci jenom zapojoval do ofenzívy častěji. Přesto bylo AC stále nebezpečnější, další zakončení De Sciglia si na přední tyči pohlídal Neto a jen o chvíli později nedosáhli v klíčový moment na balón Bonaventura s Baccou. V 69. minutě se dral milánskou obranou Pogba a jeho koncovka na přední tyči málem překvapila Donnarummu. Ten celý moment ustál a před hrozící dorážkou odvrátil na rohový kop kapitán Montolivo. Pogba pak vyslal směrem na branku AC ještě jeden projektil, ale byl to spíše jen takový pozdrav, neboť mladý Donnarumma schoval míč bez problému do náruče. Celých devadesát minut na rozhodnutí nestačilo, a tak se dle klasických regulí hrálo prodloužení.

Ve 102. minutě opět napřáhl Pogba, ale znovu si na Donnarummu nepřišel, jen o minutu později na druhé straně hřiště střihl nůžkami Bacca, jenže míč skončil na břevnem. Ve druhé části prodloužení se Massimiliano Allegri rozhodl pro nasazení žolíka Álvara Moraty. Španělský útočník byl na hřišti pouhé dvě minuty, když zužitkoval lehkého centru Cuadrada a rovnou z prvního doteku poslal míč do sítě! Milán měl na odpověď málo času, Honda si zkoušel vymodlit pokutový kop a v poslední možné šanci, navíc ještě v tříminutovém nastavení, těsně netrefil branku José Mauri. To už byl v pokutovém území Juventusu i Dunnarumma. Na tribuně sedící triumvirát Staré dámy Agnelli-Nedvěd-Marotta si mohl pořádně oddechnout. Juventus už zápas nepustil a stal se prvním týmem v historii, který dokázal dvakrát po sobě získat italský double.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (344)

Přidat komentář
Shevchenko

0:5

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Magic player

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Milan.B

dal by boh

Reagovat
Largo

Sassuolo!!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

Reagovat
olis

v tv to asi nejde, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

O2 Sport.

Reagovat
olis

to zial nemam, ale dik, net to isti

Reagovat
dextroza_m

Hladký průběh, ač na to nemá

Reagovat
Recoba Inter

OT: Forza ll Principe! Grazie mille

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Alan_Shearer

Posledni zapas Pogby za Juve

Reagovat
smazaný uživatel

A kam jde?

Reagovat
Zark

na dovolenou

Reagovat
smazaný uživatel

V tejto sezóne áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeho odchod by se dal očekávat. ale kam by měl jít?

Chelsea jako největší favorit na jeho získání bude příští rok bez LM a celkově nikdo neví na čem budou, druhá věc je Conte. United...snad radši ne. City, nevěřím, že by jo Pep chtěl. PSG letos jasně ukázalo, že prostě peníze nejsou všechno a jeho přestup do Francie by byl krokem zpět. Juventus je daleko lepším týmem. To platí pro zatím všechny jmenované. Bayern hovadina. Real - není pro něj místo. Barca - není pro něj místo, nepasuje jim do systému, Pogba je rád středem pozornosti a té by se mu v Barce nedostalo. jedinej důvod jeho přestupu do Katalánska by byla zas jen a pouze snaha vedení Barcelony o zviditelnění se a uvalení velké pálky za hvězdy, což by bylo zbytečné a hlavně totálně nechutné.

Můj názor je, že za rok přestoupí do Chelsea za Contem. ale až za rok. a nadcházející sezonu budu Juve přát tu LM - mají sympatickej mančaft, dlouho to nevyhráli a zaslouží si to, za současnost, minulost..to je fuk. prostě jim budu přát. Snad si to neposerou odchody Asamoaha, Pereyry.. a příchody třeba často zmiňovaného Pastoreho a Cavaniho.

Reagovat
blaugrana

Odkiaľ si prišiel na to, že by sa Pogba nehodil do systému Barcy? Na poste Iniestu by hrať kľudne mohol, i keď nepopieram, že by boli aj lepšie alternatívy.

Reagovat
smazaný uživatel

ač Pogba je jeden z nejtalentovanějších hráčů poslední doby. já ho uplně žeru. a je skvělý hlavně díky tomu, že v práci s míčem nemá slabinu. tak jeho technika je s porovnáním s Iniestou vyloženě směšná. Tím nechci kritizovat Pogbu, ale vyzdvihnout Andrese. A myslím si, že zase začíná být tím nedoceněným hráčem. přitom letos, co jsem měl možnost vidět, byl vždy asi ten nejlepší záložník FCB. Pogba potřebuje svůj prostor, vystřelit si, jít do slalomu, zkusit kliku. tohle v Barce s trojzubcem NSM nedělalo dobrotu, herně..

Pogba umí dozadu, i když mi příjde, že často v něm vyhraje to mládí a touha útočit. v tomto jsou záložníci Barcy strašně disciplinovaní včetně takového psa obranáře jako je Iniesta.

Reagovat
blaugrana

Tak ja som určite nechcel znižovať Donove kvality. Pre mňa je srdcovka, i keď je pravda, že to už od neho nie je taká hitparáda. I keď raz v tejto sezóne sa na určite obdobie dostal do svojej top formy, ako ukázal aj v Clásicu na SB. Najlepším záložníkom je ako určite Busquets. Uvidíme no. Ja by som rád, keby prišiel Banega, ako alternácia za Ivana a Coutinho/Reus, na Donov post. Rafinha ma stále nepresvedčil o tom, že raz bude plnohodnotným členom základnej 11stky.

Reagovat
Mass

Já se s dovolením zapojím do debaty, podle mě byl nejlepší Rakitić, perfektní dopředu i dozadu, navíc občas přidal nějakou tu dělovku Pogba by se moc do Barcy nehodil, do Realu nevešel, ostatní na něj nemají, navíc so se týká techniky, ve Španělsku by nijak nevynikal. Sedla by mu Anglie; Chelsea, City, United sou schopný vysolit 120M€, tam by mezi těma ragbistama byl king

Reagovat
celeb

Preco by ho napr. Pep nemal chciet do City nechapem, snad len zeby nasiel lepsie posily do zalohy.

Zaujem o nho urcite bude, otazne, kto bude chciet vysolit 70-80 mega a zaroven byt dostatocne atraktivnym pre Pogbu aby sa mu oplatilo zdvihnut kotvy.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si dle vyběru hráčů do Pepova systému hry. zejména toho, že on vyloženě ignoruje dynamické typy.. jediná jeho vyjimka je Yaya Toure. a zakládá si hráči ne s dobrou ale přímo skvělou technikou a čtením hry. Thiago, Xabi, Xavi, Iniesta. J.Martineze radši dával do obrany, Schweiniho prodal. Pogba zase nedokáže hrát Vidalovu roli v Bayernu - a to je vyloženě jezdec ve středu zálohy, bojovník, kterej získává míče, kontroluje hru a získané míče rychle odevzdá.

Reagovat
Zark

kdo jsou ty lepší posily do zálohy?

Reagovat
celeb

ja praveze neviem, preto sa cudujem, zeby ho Pep mal neciet.

Reagovat
celeb

mal nechciet/nemal chciet/whatever

Reagovat
blaugrana

niako ti to robí problémy

Reagovat
smazaný uživatel

naopak jestli bych byl Pepem, tak jdu vší silou po Busquetsovi..on by nebyl dražší než Pogba i přes ty barcelonsý výkupky pokud by měl sám zájem, což si nemyslím, protože není tak profláklej. Pořád mají City Yayu, kterej by se mohl taky ještě vzchopit a jako backup Fernandinho. Vepředu Silva, KDB, Aguero.. naopa čímdál menší smysl mi dává přestup Sterlinga, kterej mi příjde jako kopie v trošku jiném směru, ale stejně impotentního Navase..

Reagovat
Furia Ceca

70-80 mega Raiolla v Pogbově případě prostě pod 100 mega nepůjde, o tom jsem přesvědčenej

Reagovat
10

Pogba ze současnýho Juventusu půjde jedině do Realu nebo Barcelony, takovýho hráče nenalákáš čistě na peníze, protože je má už teď jedny z největších...

jinak je imho blbost, že by snad pro Pogbu někde mohlo nebýt místo, pro něj by našel místo kdokoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem to tak.. proč bourat něco co funguje.. ohledně Barcy jsem napsal výše.. v Realu bych viděl jen na post Kroose, ale ten jen tak neodejde. Modrič je zatím lepší hráč, než Pogba..

Reagovat
Mateo16

Za normalnych okolnosti v RM pre neho neni miesto . Ale tam po odchode Ancelottiho a AdM uz je mozne cokolvek . Aj taka svetova kktina odjebat si Isca , Kroosa , Kovacica na miesto Pogbu . Tam sa moze Juve nabalit a este vysmiat RM .

Reagovat
Pinturicchio

Pogba letos zůstane, řekl to sám.

Jediné týmy, kam očekávám jeho případný přestup, jsou Barcelona a City.

Reagovat
Airus

Mě se líbilo jak mluvil u Gigim, Del Pierovi a myslíš že padla i zmíňka o Tottim. Tak třeba u nás ukončí kariéru

Reagovat
Furia Ceca

Ještě Nedvěda a Pirla Pogba hodně uznává

Reagovat
Airus

jop

Reagovat
Furia Ceca

Chelsea není žádnej favorit na zisk Pogby... Jestli někdy někam půjde, bude to Real (což ja aktuálně s ohledem na Raiollu velmi, velmi nepravděpodobný), Barcelona nebo Bayern.

Pogba se chce stát nejlepším fotbalistou na světě a to mu žádní ropáci neumožní.

Reagovat
Furia Ceca

A PSG už odmítl tolikrát, že i oni pochopili, že k nim prostě nepůjde a už se o něj ani nepokouší.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ma pravdu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pospa18

když je Juve v LM tak proč jde do EL Sassuolo? Nemá jít do EL poražený finalista?

Reagovat
Rox

Poražený finalista má smůlu. AC by musel vyhrát jestli chce do EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Porazený finalista už do EL nechodí, UEFA to zrušila, miestenka sa v takom prípade posúva do tabuľky.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve!

Reagovat
CubONE

Tak snad prehrame max o 2.

Reagovat
blaugrana

AM ďalší skvelý kauf za 25 mio v podobe Gaitana. Ta ich prestupova politika sa mi fakt páči.

Reagovat
smazaný uživatel

To AC je tak moc dole, že vyhrát můžejedině, kdyby se na to Juve vykašlalo, bohužel Ať už to Berlusconi prodá, než skončíme v propadlišti dějin jako kdysi slavný klub

Reagovat
netopier

1:0, Bonaventura (Bertolacci asistencia) 37´

Reagovat
Zark

levou nebo pravou?

Reagovat
netopier

za tak podrobné info si musíš priplatiť

Reagovat
M11

Neto, Rugani, Barzagli, Chiellini, Lichtsteiner, Lemina, Pogba, Evra, Dybala, Mandzukic

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze ich daju aj v desiatich

Reagovat
Airus

Reagovat
brenk

Teraz rozmýšľam, či si Hernanesa vynechal náhodou alebo zámerne

Reagovat
M11

pardon borci.. samozrejme + Herna

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný ty upnutý gaťky

Reagovat
Zark

Reagovat
Furia Ceca

Alex si může dovolit přijít i v růžovým pyžamu.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je právě to.. nehodlám to chválit jen proto, že to má na sobě takovej borec

Reagovat
Pinturicchio

Ach.

Reagovat
M11

Donnarumma; Calabria, Zapata, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Montolivo, Poli; Honda, Bacca, Bonaventura

Reagovat
GEGE

Takže Abbiati nedostane na rozlučku poslední zápas v lize ani v poháru,kde od začátku chytal...běžte do piče

Reagovat
M11

Reagovat
CubONE

Ale ze sancu nedostane dnes bolo po tej rozlucke uz jasne.

Reagovat
mojmira

hrozný zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

přijde mi, že vám tyhle věci v poslední době jdou ještě hůř, než ten fotbal samotnej, což je docela umění...

Reagovat
Furia Ceca

SOS!!! Někdo funkční Sopcast nebo Ace?

Reagovat
brenk

mne tiež nič nefunguje

Reagovat
Furia Ceca

Tohle není špatný...

http://serbiaplus.club/matchfutbol3.html

Ale SopCast nebo Ace bych radši.

Reagovat
Furia Ceca

Moje nervy ti děkují!

Reagovat
10

Na Pogbu docela pískatelná

Reagovat
Pettirosso

ty záběry na smutnýho Abbiatiho jsou strašný. Je mi ho líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nechtěl chytat, jak říkal v minulém rozhovoru

Reagovat
smazaný uživatel

Jacku

Reagovat
Airus

koukám že ty brankářský wafle Adidas cpe každýmu

Reagovat
brenk

Ruga nejaký vyklepaný zatiaľ

Reagovat
10

To není poprvé, přijde mi mnohem lepší nalevo...

Reagovat
Airus

právě no, ale třeba z něj takhle vyroste univerzál

Reagovat
smazaný uživatel

karta ?

Reagovat
Furia Ceca

Dobře Dybala!

Reagovat
blaugrana

Omg, AC drti Juventus?

Reagovat
10

Drtí, jo?

Reagovat
blaugrana

No podľa štatistík na esporte to tak vyzerá.

Reagovat
10

ok

Reagovat
Airus

s tím jak Hernanes hraje, tak u nás vlastě zůstat nechce

Reagovat
olis

AC hra zatial skvele

Reagovat
Furia Ceca

Docela nuda zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy Juve sou hrozný

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

a ty naše zas zezadu uplně černý, taky nic moc

Reagovat
Airus

mě se ty vaše docela líbí. alespoň to vypadá jako dres AC. Adidas to ale vždycky nějak, někde zjebe. Třeba ty ramena u brankářů

Reagovat
olis

Chiellini

Reagovat
CubONE

Mate nejaky sopcast? Tri posledne mi pisu "offline".

Reagovat
Furia Ceca

Našel jsem super Ace, ten první ruskej... Super kvalita a neseká se (zatím)!

http://livetv.sx/en/eventinfo/413061_milan_juventus/#_

Reagovat
CubONE

Reagovat
brenk

sop://broker.sopcast.com:3912/261184

jedine tento mi funguje

Reagovat
CubONE

Prave z neho ma to vyplo a pise offline.

Reagovat
brenk

mne zatiaľ ide, uvidíme na koľko

Reagovat
brenk

a je to v prdeli

Reagovat
CubONE

Co hodil Furia Ceca, tak su tam v pohode, len ruske

Reagovat
brenk

rozbehol som ten olisov ace

Reagovat
Furia Ceca

Super kvalita a neseká se... Tuhle kombinaci jsem dlouho nenašel

Reagovat
olis
Reagovat
Pettirosso

sop://broker.sopcast.com:3912/262006

Reagovat
Airus

Do píče, ale ten hernanes vůbec neví kde stát a co dělat

Reagovat
Pettirosso

je tam úplně zbytečnej. Klidně může jít pod sprchy a efekt bude stejnej

Reagovat
10

M11 měl tu sestavu správně, to jsem věděl už před hodinou

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Airus

Sturaro na scénu?

Reagovat
smazaný uživatel

Poli je fakt matlák, takových hráčů se musíme v létě zbavit...

Reagovat
Furia Ceca

Nám by paradoxně pomohlo inkasovat...Jinak ten vlažný přístup nezměníme.

Bohužel, AC nám gól dneska asi nedá.

Reagovat
CubONE

Gigio s prehladom

Reagovat
olis

Olimpico vyzera takto super

Reagovat
brenk

hrozný polčas z našej strany, Lemina by sa mal presunúť pred obranu a namiesto Hernanesa nech tam ide Kwadwo (alebo v podstate hocikto)

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi Calabria, ten si z Pogby vůbec nic nedělá.

Jinak teda vidím úplně jiný Milán

Reagovat
Airus

Jediný hráči co u nás za něco stojej jsou Barza s Giorgem. Hernanes se skoro nepohybuje, Lemina se hejbe až moc a Pogba začíná být frustrovanej. Lichty s Evrou nejsou schopný se někam prokombinovat. A náš útok stojí jenom na Dybalovi, kterej se musí sanžit i za zálohu.

Seřvat, vystřídat Hernanese a Fino alla fine

Reagovat
Zark

Lemina jak dostal nový kontrakt tak hraje pejču a Hernanes klasika ...

Reagovat
smazaný uživatel

Russell Crowe vypadá jak Totti za 20 let

Reagovat
M11

je to des no.. Hernanese jsem do te sestavy fakt dopisovat nemusel.. Pogbovi se nedari.. Lemina splaseny.. a pak to ma tak vypadat.. Rugani je o 100% lepsi nalevo.. klasicky se da zatim spolehnout jen na Barzu.. Chiellini taky tezce mimo.. plne Olimpico je krasne

Reagovat
10

Russell Crowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Ho molti amici milanesi, ma sono tutti interisti...vincerà la #Juve"

Reagovat
10

Kamarád Alexe, nemůže jinak

Reagovat
smazaný uživatel

V Austrálii si myslím našel druhý domov, a jak řekl Russel: "Alex přišel fandit mému týmu v rugby, a já mu to oplatím fanděním Juve." Alex je ohromnou celosvětovou osobností.

Reagovat
Airus

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ? Můžeš toho Alexe trochu více rozvést prosím ?

Reagovat
travis joe

Proboha ten Montolivo mě s těma jeho gestama TAK rozčiluje!

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Airus

jednou se nepoužije sprej a zeď už zase chodí

Reagovat
CubONE

Mne pride, ze ti hraci sa casto pohybuju, aj ked tam je sprej.

Reagovat
Airus

to bych zase neřekl, ale určitě neujdou půl metru

Reagovat
Airus

hrajeme hrozně hluboko

Reagovat
10

Calabria a De Sciglio hrajou skvěle, njlepší z AC

Reagovat
CubONE

To je Mattiov najlepsi zapas za posledne dva roky. Zatial.

Reagovat
olis

este by som tam dal aj Montoliva

Reagovat
CubONE

Tento zapas vyzera az prilis dobre, vidim to na 0-1

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Monty konečně jako kapitán

Reagovat
CubONE

Kuco kurvaaa

Reagovat
Furia Ceca

Montolivo, dej se na kariéru roztleskávačky, to ti jde líp než fotbal

Ty vole, tři Brazilci v dresu Juve, tak to nepamatuju...

Reagovat
CubONE

Taku agresivitu okamizte po strate lopty som u nas davno nevidel.

Reagovat
10

To je tragédie jak s Interem v semifinále...naštěstí tu finální fázi AC zatím řeší tragikomicky

Reagovat
CubONE

Hernanes preslapoval pre Airusa

Reagovat
Airus

jop Prevít jeden

Reagovat
Furia Ceca

A Mandžukić není vůbec není u míče - taky jenom pro Airuse

Reagovat
Airus

takže kolem a kolem za ten shitózní výkon můžu já

Reagovat
Furia Ceca

Začni fandit Interu!

Reagovat
Airus

o tom ani nevtipkuj

Reagovat
Airus

Jakmile měl Hernanes balón tak bylo jasný že udělá pár přešlapovaček a pak vypálí.... demence

Reagovat
brenk

prosím, daj ho už dole Max

Reagovat
Pettirosso

bože můj, vystřídej toho Hernanese.

Reagovat
Furia Ceca

Dneska to nevidím jinak než na penalty... AC impotentní a nám se nechce.

Reagovat
brenk

to je dosť blbá výhovorka

Reagovat
Furia Ceca

To není výmluva, ale suchý konstatování. Přístup některých hráčů hovoří za vše.

Naštěstí mám pocit, že s postupem času se v tomhle lepšíme - konečně!

Reagovat
brenk

vyznieva to trochu povýšenecky

Reagovat
Furia Ceca

Nezní, protože to bylo myšleno kriticky.

Reagovat
Pettirosso

nádherně Sandro

Reagovat
Airus

Chce to nějakej Zazázračnej gól.Tak šup s nim na plac. A Pereyra taky

Reagovat
brenk

Zaza sa tam dnes podľa mňa nepozre Morata je asi tutovka a tipol by som si Sturara / Asamoaha

Reagovat
Airus

Zaza s Dybalou dávaj góly, tak tam musí. A Pereyra umí líp držet balón i driblovat, s tím pressinkem AC mi přijde jako jediná volba

Reagovat
brenk

aj tak tam poslal Cuadrada

Reagovat
Airus

aha on už je tam Cuadrado, tak jsme v píči

Reagovat
Pettirosso

mně přijde, že aktivnější než Hernanes s Leminou jsou i Gigi s Maxem u postranní čáry

Reagovat
10

Lemina hraje dobře

Reagovat
Furia Ceca

Druhej poločas rozhodně.

Reagovat
Pettirosso

na rozdíl od Hernanese hraje, ale je málo aktivní. Mohl by trochu běhat. Teď tam hezky prošel

Reagovat
Furia Ceca

Cuadrado před návratem do Chelsea rozhodne!

Reagovat
brenk

Cuadrado sa rozlúči gólom

Reagovat
CubONE

Jasny faul Ruganiho.

Reagovat
Furia Ceca

A doprdele...

Reagovat
CubONE

Kurva, rohy na kratko su morom futbalom.

Reagovat
covey

Reagovat
mojmira

za můj tým si nepamatuji, že by jsme z krátkého roku kdy vytvořili nějakou nebezpečnou situaci ... spíš z toho posíláme soupeře samotné na bránu

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

Ty umí možná Barca, jinak to většinou končí protiutokem, přinejlepším outem...

Reagovat
covey

Donnarumma dneska jeden z mála hráčů AC, kterej obešel hráče. Hrozně jim to chybí

Reagovat
Pettirosso

AC má fakt nádherný dresy

Reagovat
covey

Už jen bílý trenky

Reagovat
Recoba Inter

mají hezké, ale 2013/2014 byly hezčí

Reagovat
Airus

Hrajeme jak na začátku sezóny

Reagovat
Kincl

0:0 s AC :D jo a to tady byli namyšlenci z Juventusu a že jasná výhra :D :D

Reagovat
CubONE

Ako, fanusikovia Juve zvyknu byt namysleni, ved aj maju preco, ale o jasnej vyhre hovorili skor fanusikovia AC.

Reagovat
10

Tjn, třeba Sheva

Reagovat
Furia Ceca

Ten tip 0:5 jsem mu ale opalcoval!

Reagovat
Zark

mazaně využil kouzla eurofotbalu

Reagovat
10

Srabácká podpásovka

Reagovat
Nuno čomes

Děláte to taky..

Reagovat
Pinturicchio

Fňuk.

Reagovat
brenk

ďalších 30 minút tohto utrpenia

Reagovat
10

Chudák gladiátor

Reagovat
smazaný uživatel

Donna, Romagnoli, De Sciglio, Calabria, v tom má Squadra velký poklad

Reagovat
Yanek

Calabria má ještě čas, ale je pozitivní, že po Abatem nebude díra.

Reagovat
mojmira

Deska ty poháry dost vyrovnaný - MU až 110, Bayern penalty, tady taky prodloužení

Reagovat
Furia Ceca

200. pro naší výhru tohoto prokletýho finále!

Reagovat
Pettirosso

poslal bych tam legendu

Reagovat
Airus

Už se mi to pomalu ani nechce psát, ale ten Hernanes to ultra kurví. Allegri by zasloužil facku že ho postavil a že ho tam nechává

Reagovat
10

To se nedá ten Hernanes

Reagovat
10

On dostává spoluhráče nonstop pod tlak, prostě se toho co nejrychleji zbavit a je mu úplně jedno, v jaký pozici to spoluhráč přijímá...proto ho pak ani tolik nevyužívaj

Reagovat
Airus

Reagovat
olis

a potom ze Higuain je nervak

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba dneska dobrý blázen

Reagovat
CubONE

To dufam Brocchi nemysli vazne, ze tam da debila. Ved uz ani penalty kopat nevie.

Reagovat
10

Rugu by přesprintoval i Amauri (chtěl jsem napsat Marotta, ale to by tak nevyniklo)

Reagovat
Airus

To nevim, Amauri byl hroznej balvan.

Reagovat
10

No právě...

Reagovat
Airus

ale Amauri byl balvan už od první minuty. Ruga už má dneska něco odběháno

Reagovat
smazaný uživatel

Mattia to měl vystřelit bodlem

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej zápas, reklama na fotbal

Reagovat
Furia Ceca

Ironie

Reagovat
brenk

ale mu to trvalo

Reagovat
Airus

Hernanes dostal pouhých 107 minut aby přesvědčil? O ono nic? hmm hmm hmm

Vypadnni Hernanesi

Reagovat
CubONE

Mauri

Reagovat
Pettirosso

správně.. vysleč ten dres a už ho v životě neoblíkej

Reagovat
Airus

Alvááááááááááááááááááááároooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
olis

Reagovat
brenk

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
brenk

som si ho všímal celú akciu, vedel som, že bude gól

Cuadrado, Lemina

Reagovat
Furia Ceca

Měl jsem to stejně Tahle jeho vlastnost je prostě k nezaplacení...

Reagovat
M11

MORATAAAAAAA !!!

Reagovat
10

Alvaro

Reagovat
CubONE

No jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

já to tušil, uplně zbytečná a nevinná ztrata u lajny

Reagovat
Pettirosso

MORATAAAAAAAAAAAAAA

a právě proto musí zůstat!!!!!!

Reagovat
prevadec spojitosti

ten tučňák

Reagovat
Furia Ceca

Prostě ne, ne ne NE NE NE!!!!

Álvara na pospas imperealistickýmu Realu nemůže ponechat!

Reagovat
Furia Ceca

* nemůžeme

Reagovat
Pettirosso

Lemina skvěle vyvezl míč

Reagovat
10

Poněkolikátý, v druhým poločase šly všechny šance od něj

Reagovat
Pettirosso

rozehrává se dobře.

Reagovat
Furia Ceca

Conte a Lippi!

Proč odchází?

Reagovat
10

Šli skákat na hajzly, aby je nikdo neviděl...chi non salta rossonero e

Reagovat
eden_h

namiesto penalty vyhoda?

Reagovat
10

Wtf?

Reagovat
Airus

Dio - Holy Diver

Reagovat
Furia Ceca

Další metlák v dresu Juve

Reagovat
Furia Ceca

Přidávám se k SopCast rusákům: Bravo Rocchi!

Reagovat
CubONE

Kurva Mauriiiiii

Reagovat
10

Ta se vykroutila neuvěřitelně, to šlo do brány

Reagovat
brenk

double dva roky po sebe

Reagovat
GEGE

Ani trocha štěstí v téhle další vyjebané sezoně...Dík aspon za jedno vyhrané derby...

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Furia Ceca

Tak těch posledních 15 minut mělo neskutečný koule... A dost mi to vynahradilo ten 105 minutový půst.

FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Reagovat
brenk

chalani nejaký stream, kde to pokračuje?

Reagovat
Airus

Trochu mě to mrzí, AC bylo aktivnější a asi by si tu evropu za tenhle výkon zasloužili. Na druhou stranu to přeju Sassuolu.

Ale hlavně gratulace nám. DoubleD4TW Graci Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Nesleduju italský fotbal vůbec, ale ten Cuadrado je vždy tak hrozně na přes držku?

Reagovat
Furia Ceca

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, zrovna dnes ne uplně zasloužené, ale stačilo lépe přihrávat (Kucka, De Sciglio) a být trošku aktivnější ve finální fázi. Každopádně gratulace Juve

Reagovat
10

Ještě že to AC vypustilo kvůli tomu letnímu turné v USA

Reagovat
CubONE

Po derby nas najlepsi vykon, toto sa malo dotiahnut do konca. Skoda.

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
smazaný uživatel

kotel Juve 111 minut neexistoval, škoda, byli jsme lepší, Juve uhaluzilo

Reagovat
brenk

tak ale vy tam namiesto hráčov máte profesionálnych roztlieskavačov

Reagovat
Furia Ceca

Koukám, že máme podobný myšlenky...

Reagovat
Furia Ceca

Máte energii směřovat do proměňování šancí, ne do hecování publika

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím kotlem jsem si taky všiml, naši fandili neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hrac, ktery prihraval cuadradovi pri golove akci byl Lemina?? Mel jsem nejaky slabsi stream..

Reagovat
Pettirosso

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, musí se nechat Berlusconimu, že vytáhl AC a udělal z něj velkej tým. Na druhou stranu to můžeme vykrátit tím, že ho pak rozprodal, rozložil a udělal z něj průměr ligy. Jestli to neprodá v létě, tak si asi budememuset stáhnout starý zápasy AC, abychom tenhle tým viděli hrát fotbal ještě...

Reagovat
CubONE

Dnes to futbal bol, ale pri nom sa ukaze nizsia technicka kvalita hracov. Poli, Kucka, Mattia, vsetci to mohli riesit lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak "fotbal" hrajou i v 2. B třídě, akorát s horší technikou...Já právě myslel ten s tou lepší technikou. Takovej ten, kde ty hráče obdivuješ pro to co uměj a ne pro to co uměj po***

Reagovat
Pettirosso

máte link na oslavy?

Reagovat
smazaný uživatel

flesky uz vypli...tu to ide, ale cez tie rus. reklamy

sop://broker.sopcast.com:3912/262006

Reagovat
Pettirosso

to je strašný.. ale aspoň něco, díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
brenk

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Alvaro vypadal dost naměkko...obávám se, že je rozhodnuto

Reagovat
Pettirosso

zvlhly mi oči, když mu dávali pohár. Tohle bude těžký loučení

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Sassuolo v EL

Reagovat
10

Alice, jeho snoubenka

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo taky arrivederci

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

nebo taky Arsenevyližsiprdel

Reagovat
Jardin

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Euphael

Reagovat
brenk

Cuadrado to vychutnáva naplno

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

!!! GRAZIE RAGAZZI !!!

!!! 11 !!!

Reagovat
Pettirosso

Gigi je kádr, jít slavit s fanouškama

Reagovat
Pipo123

Toto je obrovská sila Juve, tie zápasy kde sa im aj toľko nedarí dokážu zvládnuť, trochu mi to pripomenulo minuloročné finále proti Laziu kde to bolo dlho 0:0 a potom to stejne Juve strhlo na svoju stranu, podobne ako dnes. Tam je jasne vidieť že hráči si veria a dotiahnu to do konca. Gratulácia do Juve

Reagovat
Pipo123

Dlho 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd, bylo to o nedůvěře našich hráčů v to že dají góla, bez góla se vyhrát nedá, tekže juve mohli bejt v klidu.

Reagovat
Zark

Moraty bude škoda, pokud odejde kurwa

Reagovat
Zark

však neni to tak dávno, co se tu lidi smáli a pozastavili za kolik přišel a teď ho ti samí chtějí do gay arsenalu a pod tvle, to bych blil

Reagovat
Pinturicchio

300. pro Moratovo setrvání v Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Hovno, není na pláži, ani na lehátlku.

Reagovat
Jardin

Ani na tobogánu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

To dojednava pres messenger Me vzdycky pobavi, jak nekdo hodi nejakou fotku, ze se jedna a nakonec z toho je skoro vzdycky tak dva roky stara vec

Reagovat
10

jj, to jsou ty internety

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to bude taková ojebávka až ho koupíme a prodáme zas jinam. Juventus si tohle nezaslouží, ale celý to jde dva roky zpátky, kdy na ten zpětný odkup prostě kývli. Doteď nechápu jak se Pérezovi něco takovýho povedlo vnutit tak velkýmu klubu.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle byl ze strany Juve velký fail, vekloklub a necháme si tam vnutit klauzuli jako Getafe. Já bych se s jeho návratem do Madridu smířil, ale koupit ho zpátky, když chce zůstat v Juve a prodat ho kvůli penězům jinam, to je vůči němu zmrdstvo nejhrubšího zrna.

Reagovat
Nihilister

To se snad nestane

Reagovat
Pinturicchio

To je podle spekulací docela pravděpodobná varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas jako ale.. on není vyloženě hráč základu ne? Pokud mu to ale nevadí a i přes to chce zůstat, tak to beru, ale pokud mu třeba Arsenal nebo United nabídnou větší herní vytížení, tak si nedovedu představit, že bude nějak fňukat nad tím jak s ním Real vyjebal.

Reagovat
Pinturicchio

Chce, několikrát to letos ke konci sezony zopakoval. Kdyby chtěl jít, tak to jemu ani Realu nebudu mít za zlé.

Reagovat
Ed_Hazard

Na druhú stranu, ak bude Karim pokračovať v tých absenciách aj budúcu sezónu, tak by som sa nebál o minuty pre Alvara. Lenže koho poslať preč, Kovačič pravdepodobne hostovačka späť do Talianska, možno by ešte bodla hostovačka Jesého. Ostatní z ofenzívy zostanú..

Reagovat
Mateo16

A co ma s tym Kovacic ? On je CM . Jediny kto teraz hra hrot ked nemoze Karim je Jese a ten to moc nezvlada tak tam ide F9 Isco a James .

Reagovat
Ed_Hazard

Uvolní miesto pre Isca/Jamesa čím sa uvolnuje zasa miesto na krídle a následne na hrote. Máme vpredu kopec univerzálov takže všetko so všetkým súvisí. A s tou F9 si robíš snad prdel. Ak by nebol Benz ani Jesé tak tam pojde CR alebo nebojím sa povedať Mayoral, aspoň tak to robil Zizou doteraz.

Reagovat
10

Alváro vůbec nemá vlastnosti pro útočníka ve vašem fotbale, po půl roce byste mu zase nadávali do dřeváků jako když odcházel...

Reagovat
Ed_Hazard

Drevákom by som ho nenazval. Bol trocha nemotorný a v zápasoch vždy premotivovaný čo ho tlačilo ku dnu. To ti potvrdí asi každý madridista čo ho sledoval. V Juve to z neho ako keby opadlo. Jeho slabiny sa zmenšili a prednosti vystúpili do popredia. Tak či tak má ale pred sebou ešte veľa práce.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by byla hlavně ojebávka na samotného Alvara.

Reagovat
Yanek

Hlavně tehdy Morata neměl zdaleka takové jméno a pozici, jakou má dnes. Ze strany Juve to bylo buď a nebo, aspoň tak jsem to vnímal. Veřejnost se kromě té klauzule podivovala taky sumě, za kterou odešel. Podle mě nikdo moc nepřemýšlel, že by se mohl vrátit.

Reagovat
Zark

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolik jste ho koupili a za kolik ho muze Real koupit zpatky?

Reagovat
smazaný uživatel

Real ho může odkoupit zpátky za 30.

Reagovat
Pettirosso

A odesel za 20

Reagovat
Mateo16

Co Juve ? Ale Morata v Juventuse rastie ako z vody a my ho posleme niekam do PL . Len pre vidinu zisku 20 mega aby sme potom mali na niake pokemony . Toto urobime odchovancovi a Madridistovi .

Reagovat
Manik...

Proboha, ale proč si ho nenecháme??? Copak máme útočníků dost? Je to odchovanec a mít 2 dobré hroty není na Real nic extra

Reagovat
Feind

ale zase abychom jim ho nenechali a juve ho neprodalo treba arsenalu. muze se real na neco takoveho spolehat?

Reagovat
smazaný uživatel

Juve ho letos a za rok (tj. po dobu platnosti toho zpětnýho odkupu) nemůže prodat jinam než do Realu. Nebo jako teoreticky může, ale jestli to udělají, tak Realu budou muset zaplatit 80 mega euro.

Reagovat
Pinturicchio

Může, pokud teď Álvaro zůstane v Juve, tak už to bude napořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zpětný odkup platí letos a ještě za rok. Vždycky od 1. do 15. července má možnost ho Real uplatnit. Příští rok tím 15.7 to končí a poté ho Juve bude moct prodat kam chce. Do tý doby ale platí to o těch 80 mega euro.

viz https://www.reddit.com/r/soccer/comments/489lq3/moratas_transfer_agreement_leaked_xpost/

Reagovat
Pinturicchio

Jasný, já to myslel tak, že pokud by Real tu opci neuplatnil (píše se, že Juventusu chce dát Realu 20-25 milionů k tomu, co už jsme zaplatili), tak z Juve už nikam nepůjde.

Reagovat
Hurrikane

Madridista se pozná Morata

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele