semifinále
15.04.2014 21:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Stade Rennes - Angers SCO 3:2

Zaváhání nedopustili, ale snadné to domácí také neměli. Vítěz Coupe de France z roku 1965 a 1971 nakonec potvrdil roli favorita a zahraje si o tuto cennou trofej znovu po pěti letech. Druholigové Angers nehrálo v Rennes vůbec špatně, prohrálo ovšem ve statistice, která je pro fotbal tou nejdůležitější vůbec.

Klíčovým okamžikem celého utkání byl asi začátek druhého poločasu. Ačkoli hosté do toho prvního vstoupili tou správnou nohou, nástup do hry po přestávce se jim vůbec nevydařil. Makoun totiž díky špatné rozehrávce soupeře zvýšil na dvougólový náskok, na který už účastník Ligue 2 zareagovat nedokázal.

Angers přitom vedl už od 3. minuty utkání, parádně totiž z hranice vápna pálil přesně pod břevno Yattara. Radost mu ovšem nevydržela dlouho, na druhé straně se ozval Toivonen, který se prosadil dorážkou, a rázem bylo vyrovnáno. Ve 36. minutě otočil vývoj utkání Grosicki, který nezazmatkoval a chytře zacílil.

Ve druhé půli si již SRFC postup pohlídal. Soustředil se především na pozornou defenzívu, která příliš prostoru nenabízela. Yattara sice dvě minuty před koncem svou druhou trefou v zápase dokázal snížit, když proměnil nařízený pokutový kop, pro něj a především pro celý jeho tým bylo ale už příliš pozdě.

Autor: Patrik Sandev / supersport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele