27. kolo
21.05.2008 17:00 CET
4 : 1
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

Fotbal Třinec - Sparta Krč 4:1

Třinec je na jaře jedním z nejlepších celků a nyní to opět potvrdil. Poslední Spartu Krč porazil 4:1.

Domácí fotbalisté byli lepší a velmi brzy toho využili. Po rychlém výpadu se k míči dostal záložník Konečník, přihrál Veselému, který našel Doubka, jenž neměl sebemenší problém trefit odkrytou bránu. Než se ale třinečtí fotbalisté nadáli, bylo vyrovnáno. Tomáš Doubský si zpracoval míč a pohotově zavěsil z dvaceti metrů tvrdou střelou přesně k levé tyči.

Ovšem ve 21. minutě už bylo vedení opět na domácí straně. Na centr Bergera si naskočil stoper Formánek a přesnou hlavičkou překonal gólmana Diviše. Útočné hody z prvních minut ovšem vystřídaly ve zbývajícím čase první půle především zodpovědné výkony obran obou týmů, a proto diváci už moc pohledných příležitostí neviděli.

V 50. minutě moc nechybělo a mohlo být opět vyrovnáno. Hostující Matějka pohotovou ránou z 25 metrů ale jen těsně minul. Za další minutu zachránila třinecké od pohromy po hlavičce Vojtíška tyč. Domácí fotbalisté v závěru povolili a koledovali si o vyrovnání. V 68. minutě si Sparta vypracovala hned dvě dobré gólovky. Nebezpečnou Jedinákovu střelu tečoval jeden z domácích obránců alespoň na roh. Z něho se před bránou Lipčáka vytvořila skrumáž, k zakončení se ale nedostal ani jeden krčský fotbalista. V závěru naopak potřetí inkasovali, hlavou se trefil Richard Veselý. Ani to ale nebyl konec. Na konečných 4:1 upravil Konečník.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Třinec je papírovým favoritem, ale v tomto zápase se budou body dělit. Můj tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Blbečku tady není co řešit Vůbec nevíš jakou formu má třinec ty cipe Po 10 kolech (jarní část) je třinec na druhém místě navíc Krč už nema o co hrát Můj tip 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele