28. kolo
24.05.2008 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

1. HFK Olomouc

Fotbal Třinec

Rozhodčí: Hrubeš - Drastík, Adámková
Diváci: 520

Reportáž

1. HFK Olomouc - Fotbal Třinec 1:0

Fotbalisty HFK Olomouc výhra z minulého kola nad Opavou zřejmě nabudila a dnes ji potvrdili proti Třinci. Diváci viděli pěkný fotbal a zasloužené vítězství domácích, o kterém rozhodl opět Krutý.

Už v první půli předváděly oba týmy atraktivní útočný fotbal. Holice sice měly tlak, ale nic z něj nevytěžily. Naopak už v 11. minutě si Třinec vybojoval jednu z největších příležitostí celého zápasu. Na střílený centr z levé strany nabíhal před bránou Malíř, ale nepochopitelně přestřelil.

Za deset minut naopak domácí Toporčák předvedl krásnou akci, když se prokličkoval až na hranici pokutového území a rozhodl se ke střele. Tu s vypětím všech sil vyboxoval gólman Lipčák. Další dvě tutovky měl na svých kopačkách hostující Veselý, ale ani jednu neproměnil. A když pálil nad z pravé strany také Spáčil, byl stav po pětačtyřiceti minutách bezbrankový.

Druhý poločas začal podobně jako skončil ten prví, a to šancí HFK. Krutý však trefil pouze tyčku. V 59. minutě se už ale domácí středopolař dočkal. Jeho střela z dvaceti metrů byla sice tečována jedním z třineckých fotbalistů, ale i přesto doletěla do sítě. V 84. minutě měli hostí více než stoprocentní příležitost k vyrovnání. Veselý hlavičkoval, ale Doležal neskutečně vyrazil. Poté se míč dostal k Macečkovi, který hlavičku umístil k tyči. Doležal se dokázal vymrštit do vzduchu a balón opět vyrazil, a proto odjíždí Třinec s prázdnou.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hanáci doma neprohrají. Tip 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele