základní část, 28. kolo
02.04.2023 12:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Musa Barrow (© AFP)

Boloňa vyřídila "Zebry" za padesát minut

Nečekaně až snadné vítězství si připsala v neděli odpoledne Bologna. Proti Udinese se třikrát prosadila za padesát minut, takže zbytek zápasu už se jen dohrával. Je to překvapivý výsledek, vzhledem k tomu, že "Zebry" v minulém kole přejely obhájce titulu AC Milán.

Tohle byl ale docela jiný zápas a Udinese ho na Renato Dall'Ara ani trochu nezvládlo. "Zebry" zaspaly už v úvodu a po čtvrthodině hry prohrávaly o dva góly. Nejprve se vytasil s parádní ranou z dálky Stefan Posch, s čímž brankář Silvestri těžko něco mohl dělat. O pár minut později pak dostal až příliš prostoru s balónem Nikola Moro a i jeho utažená střela k tyči skončila v síti.

Z katastrofálního začátku se Udinese nevzpamatovalo, byť později častěji drželo balón na svých kopačkách. Před koncem prvního poločasu mělo velkou šanci na kontaktní gól, jenomže nebezpečná akce skončila střelou Beta těsně vedle.

O přestávce Udinese vystřídalo, ale hned ve 49. minutě vstřelili domácí třetí gól a tím zápas definitivně rozhodli. A jak jinak, než přesně umístěnou ranou v podání Musy Barrowa. I v tomto případě se Silvestri jen ohlédl.

Barrow měl i další šance a stejně jako třeba Nicola Sansone je neproměnil. V konečném zúčtování tak mohli Rossoblu vyhrát ještě výraznějším rozdílem. Bologna vyhrála zápas výsledkově a nakonec i převážila držení balónu na svojí stranu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele