11. kolo
12.12.2020 15:00 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Crotone (© AFP)

Crotone čtyřmi góly rozneslo Spezii na kopytech

Tak tohle čekal málokdo. Crotone totiž před tímto kolem bylo jediným týmem v lize, který ještě ani jednou nevyhrál. Dnes jako by dal veškerou svou frustraci do ofenzivy a výsledkem byl debakl Spezie.

Tak konečně to vyšlo! Crotone se v jedenáctém kole Serie A konečně dočkalo první výhry v sezoně. Z posledního místa v tabulce mu to sice nahoru nepomohlo, ale minimálně je výsledek slibný pro další kola. A nejednalo se o nějakou náhodnou šmudlu, která by se zakutálela do Provedelovy sítě. Byl to zcela jasný a sebevědomý debakl.

Už po sedmi minutách se změnilo skóre ve prospěch domácího celku. Salvatore Molina krásně našel nabíhajícího Juniora Messiase, který dostál svému příjmení a stal se spasitelem Crotone. Navedl si míč na střed vápna a levačkou jej poslal k tyči! Spezia však nehodlala dát svou kůži lacino a o pár minut později srovnala krok. Crotone chybovalo v obraně, balon se dostal k Diegu Faríasovi a ten jej pravačkou nekompromisně napálil do sítě!

Jinak toho první poločas zas tak moc nenabídl. Crotone k jeho konci postupovalo ve třech na dva obránce Spezie, ale svou šanci zahodilo. Po změně stran už to bylo o něčem jiném. Crotone se totiž už ve 49. minutě dostalo do vedení. Opět byl na začátku Molina, který dlouhým pasem našel Recu. Ten si položil soupeřova obránce a pálil přesně - 2:1.

O sedm minut později Spezia opět inkasovala. Tentokrát se na pravé straně uvolnil Pereira a přesprintoval všechny protihráče. Pak už jen naservíroval míč na penaltu, kde jej do prázdné brány poslal Eduardo Henrique. Tři minuty před koncem Messias vstřelil další branku, ale pro ofsajd nebyla uznána. Radost si ale stejný hráč udělal v šesté minutě nastavení, kdy po pasu od Nwankwa šel sám na brankáře, udělal mu kličku a zakončil - 4:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele