27. kolo
23.06.2020 21:45 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

Parma zostudila Janov čtyřmi góly

Takový začátek po koronavirové pauze si v Janově nepředstavovali. Domácí vůbec nestačili na Parmu a doma inkasovali čtyři góly. Jejich noční můrou se pomalu a jistě stává Andreas Cornelius. V prvním vzájemném zápase nastřílel Dán hattrick a v Janově se mu to povedlo znovu.

Parma začala na Luigi Ferraris velmi aktivně a domácí od počátku přehrávala. Ve 14. minutě ještě nadějná akce vedená Kulusevskim brankou neskončila, neboť Gervinho minul branku, ale za další čtyři minuty už to bylo 0:1. Perin vyrazil střílený centr před sebe a dánský záložník Andreas Cornelius měl snadnou úlohu. Grifoni se pak snažili převzít iniciativu, ale místo kýženého vyrovnání inkasovali druhou branku znovu z kopačky Corneliuse. Ten si ve vápně dobře zpracoval balón a z velkého úhlu ho procedil mezi Perinovýma nohama.

Nebylo na co čekat, Janov o poločase vystřídal a oživit hru měl Iago Falqué. Jenomže Parma má Andrease Corneliuse a ten znovu řádil jako černá ruka. Připomeňme, že v prvním vzájemném zápase vstřelil hattrick a teď se mu to podařilo zas. Cornelius zasáhl hlavou Lauriniho centr a Perin znovu lovil balón ze sítě.

Janov měl možnost se do utkání vrátit, když sudí odpískal Lauriniho ruku jako penaltovou. Iago Falqué nepohrdl, ale to bylo bohužel ze strany domácích vše. V 87. minutě dal výsledku konečnou podobu Dejan Kulusevski, jak jinak, než po dobré práci Corneliuse. Parma tak zvítězila vysoko 4:1 a stále si může dělat naděje na evropské poháry.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Book má nějaké info-domácí favorit???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele