1. kolo
25.08.2019 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Hellas i v oslabení uhrál bod s Boloňou

Boloňa ve Veroně velmi brzy vedla a ještě měla výhodu jednoho hráče v poli navíc, protože již ve 13. minutě se nechal vyloučit Pawel Dawidowicz. Ani to ale domácí Hellas zcela neochromilo a ještě do konce poločasu srovnal na konečných 1:1 Miguel Veloso.

Verona od prvních minut diktovala tempo a hrála velmi aktivně, což hosty tak trochu překvapovalo. První větší šancí hostí byla až rána Sansoneho z desáté minuty, která však mířila mimo. Přesto to byla právě Boloňa, kdo se jako první ujal vedení. Ve 13. minutě totiž Pawel Dawidowicz srazil ve vápně pronikajícího Orsoliniho a sudí Giua okamžitě pískal penaltu. K ní se postavil zkušený křídelník Nicola Sansone a bezpečně ji proměnil.

Další branku měl na kopačce Roberto Soriano. Po náběhu si skvěle zasekl míč a levačkou zamířil k přední tyči. Brankář Marco Silvestri však zachránil svůj tým perfektním reflexem. V tomto kole jsme viděli hned několik branek z přímých volných kopů a ani utkání Hellasu s Boloňou nebylo výjimkou.

Ve 36. minutě byl kousek od vápna faulován rychlý obránce Marash Kumbulla a domácí dostali výhodu standardní situace. Tu si vzal pod patronát zkušený veterán Miguel Veloso a ukázal domácím fandům svou vytříbenou kopací techniku - 1:1.

Boloňa potřebovala přidat a po změně stran byla její snaha o další branku evidentní. Felsinei se sice pohybovali kolem vápna domácího Hellasu velmi často, jenže nedokázali najít správnou cestu k bráně. Hellas výborně bránil a pozičně dobře postavení hráči dokázali eliminovat jakékoli pokusy Boloni. Ani díky technice neuspěli borci jako Palacio nebo Orsolini.

Právě mladý Ital zkusil Silvestriho zaměstnat tvrdou ranou zpoza vápna, jenže mířil těsně nad! Po pár minutách vyzkoušel i levačku, která však taktéž poslala balón mimo bránu. Opravdu velkou šanci na změnu skóre zahodil v 67. minutě Santander, jenž si naskočil na vysoký míč a trkl do něj hlavou, jenže mířil opět jen těsně vedle tyče. Hellas směrem dopředu nic nepodnikal a nakonec je za remízu v oslabení hodně rád.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
eleven11

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele