20. kolo
19.01.2020 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Cagliari pokračuje ve smolné formě, s Brescií jen remizovalo

Brescia opět zapůsobila a o body obrala Cagliari. Přesněji řečeno o dva, protože i toto odpolední utkání skončilo remízou. Diváci se rozhodně nenudili, viděl červenou kartu a čtyři góly.

Cagliari chtělo zastavit negativní sérii a pád tabulkou, k čemuž dostalo za soupeře Brescii. Nováček soupeře se zatím velmi trápí, i když je pravda, že poslední dobou předvádí herně i výsledkově zlepšené výkony. Dnes čelilo klíčovým hráčům hostí Nainggolanovi, Pedrovi nebo Nándezovi s Pellegrinim. Mario Balotelli v dresu Brescie zůstal jen na lavičce. V šesté minutě sledoval pokus svého kolegy Rômula, který se dostal do šance prakticky sám před Olsenem. Napálil ale pouze vyběhnutého Švéda.

Ve 20. minutě fauloval Ndoj Cigariniho a hosté zahrávali standardní situaci. K ní se postavil Nández a krásným pasem našel nabíhajícího Joãa Pedra. Sedmadvacetiletý útočník si naskočil ze všech nejlépe a hlavičkou mířil přesně k levé tyči - 1:0 pro Cagliari. Radost sardinského celku však trvala jen sedm minut. Po faulu na opačné straně totiž Tonali našel krásným centrem Ernesta Torregrossu, jehož nikdo z obránců Cagliari nehlídal dostatečně. Torregrossa přesnou hlavičkou uzemnil zkamenělého Olsena a srovnal.

Deset minut před koncem první půle se Cagliari natlačilo do útoku a málem dalo další branku. Giovanni Simeone hezky tečoval přihrávku na střed, avšak výborně zasáhl Joronen, kterému se povedlo balón vyrazit. Ani jeden ze soupeřů nemohl být s výsledkem spokojen a že především Brescia nehraje ideálně, ilustroval trenér dvojím střídáním.

Své ovoce to mělo, protože ve 49. minutě domácí šli do vedení. A postaralo se o to opět duo Tonali - Torregrossa. Mladý středopolař nabil svému spoluhráči a Ernesto Torregrossa po pár krocích namířil nádhernou dělovku přesně k tyči. Olsen se sice natahoval, seč mu síly stačily, ale balon nechytil.

Mladíček Sandro Tonali odehrál skvělou hodinu, jenže v 66. minutě fauloval ve vápně, za což sudí nařídil pokutový kop. Ten si vzal pod patronát zkušený Brazilec Pedro a prudkou ranou srovnal na 2:2. Dvacet minut před koncem napálil Jhon Chancellor jen břevno za Olsenovými zády a Brescia definitivně ztratila šanci na třetí branku v 81. minutě. To se totiž nechal po zbytečném zákroku vyloučit střídající Mario Balotelli. Na hřišti strávil pouhých sedm minut.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brescia favorit .

Reagovat
Largo

Reagovat
Dron

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele