14. kolo
30.11.2019 15:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Brescia znovu vybouchla a doma nestačila na Atalantu, dvakrát se prosadil Mario Pašalić

Brescia se propadá do hlubší a hlubší deprese a zdá se, že změna trenéra neměla žádný pozitivní vliv. Fabio Grosso prohrál na lavičce La Rondinelle i třetí zápas rozdílem třídy, navíc tým pod jeho vedením ještě ani neskóroval. O góly Atalanty se podělili dvougólový Mario Pašalić a Josip Iličić.

Atalanta hrála v týdnu těžké utkání Ligy mistrů proti Dinamu Záhřeb, ale i v domácí soutěži potřebovala zvítězit, aby odčinila předchozí nezdary. V souboji s poslední Brescií byla horkým favoritem a tuto roli nakonec dokázala naplnit.

První poločas nabídl šance jen na jedné straně, tu první měli hosté po střele Iličiće z bezprostřední blízkosti, avšak slovinský útočník trestuhodně přestřelil. V 15. minutě měl zase na kopačce vedoucí gól Muriel a Brescia mohla děkovat skvělému zákroku Joronena. Atalanta z počáteční aktivity přeci jenom vytěžila vedoucí gól. Ve 26. minutě přesně odcentroval Castagne a před brankou volný Mario Pašalić hlavou otevřel skóre utkání. Brescia se nebyla schopná dostat byť jen k jediné šanci a první poločas zaslouženě prohrála.

Až po změně stran měl jisté náznaky Mario Balotelli, jeho střelecké pokusy ale neznamenaly pro Golliniho vážnější nebezpečí. Po hodině hry hostům zafungovala spolupráce mezi Iličićem a Pašalićem. První jmenovaný dával balón před branku a druhý z malého vápna prostřelil Joronena. I po druhém gólu byla Atalanta více při chuti a po ráně Malinovskyiho zazvonila tyč. Brescii nebyla souzena ani kontaktní branka, ovšem nutno podotknout, že ani nebylo z čeho jí vstřelit. V nastaveném čase pak Atalanta definitivně rozhodla třetí brankou, do samostatného úniku se dostal Josip Iličić a zkušeně zavěsil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele