17. kolo
22.12.2018 15:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese neporazilo ani Frosinone a nadále se trápí

Urputný boj a nepříliš pohledná podívaná přinesla na stadionu Friuli nerozhodný výsledek 1:1. Zklamaní jsou především hráči Udinese, kteří z tohoto zápasu chtěli tři body, ale nedokázali udržet, natož rozšířit, své vedení. O první gól se postaral Mandragora, ale po změně stran srovnal z pokutového kopu Ciano.

Udinese tak prohloubilo svojí výsledkovou krizi a vlastně ani pro Frosinone nerozhodný výsledek nic neřeší. Kanárkům patří po sedmnácti kolech nadále předposlední místo.

Až ve 14. minutě se k prvnímu střeleckému pokusu odhodlal domácí Fofana, avšak Sportiello vůbec nemusel zasahovat. Mnohem přesnější střelu vyprodukoval až po půlhodině hry Rolando Mandragora, jenž se z voleje opřel do propadlého centru a tím poslal Zebry do vedení! O okamžité vyrovnání výsledku se rovněž střelou z dálky pokusil Maiello a nechybělo zas tak moc, jenomže ani tady nebyl trefen prostor mezi tyčemi.

Bojovné utkání pokračovalo i po změně stran. Chibsah z poměrně nadějné pozice nakonec díky zásahu Troosta-Ekonga nevypálil, vzápětí Zampanův pokus mířil hodně nad. Druhý klíčový moment celého utkání přišel v 59. minutě. Troost-Ekong hodně nešťastně a i nechtěně trefil nohu Ciana a sudí po chvilce váhání odpískal pokutový kop. Sám postižený Camillo Ciano se rozhodl pro razantní střelu k pravé tyči a i když Musso vystihl směr, na střelu nedosáhl.

Vyrovnávací branka udala zbytku zápasu jasný ráz - ani jeden z týmů nechtěl riskovat porážku a skóre se až do závěrečného hvizdu nezměnilo. S remízou 1:1 však nejsou fanoušci Zeber vůbec spokojeni a při odchodu hráčů do šaten to dali hlasitým pískotem najevo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele