16. kolo
16.12.2018 15:00 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone znovu nevyhrálo, doma ho zaskočilo Sassuolo

Frosinone natáhlo sérii bez vítězství už na šest utkání a zůstává předposlední. Svojí nelichotivou sérii naopak přerušilo Sassuolo, které se díky vítězství 2:0 vyhouplo na sedmé místo. Sassuolo se poprvé prosadilo před koncem prvního poločasu, kdy si vlastní branku vstřelil Ariaudo a krátce po změně stran zvýšil povedenou střelou Berardi.

Sassuolo začalo o trochu lépe, i když i domácí vzápětí přispěchali se zajímavou příležitostí. Na střílený Di Francescův centr nedosáhl Babacar a na druhé straně zakroutil z volného přímého kopu balón těsně vedle Ciano. Hodně nepřesný pak byl dalekonosný pokus Sensiho.

Ve 35. minutě mělo Frosinone obrovskou šanci ujmout se vedení. Maiello jakýmsi polocentrem mířil na branku a Consigli musel konečky prstů vyškrábnout balón na rohový kop. I po něm domácí zahrozili, ale závar před Consiglim se Sassuolu podařilo vyřešit. Kanárci ve svých příležitostech neuspěli a před odchodem do šaten nakonec inkasovali. Duncan se stahovačkou zbavil bránícího hráče a balón, který poslal před branku, dostal za brankovou čáru vlastencem Lorenzo Ariaudo. Sassuolo nebylo v průběhu prvního poločasu výrazně lepším týmem, ovšem jednu gólovku dokázalo proměnit.

Frosinone potřebovalo ve druhém dějství zabrat, ale začátek se mu nepovedl. Duncan našel přihrávkou na hranici pokutového území Domenica Berardiho a jeho přesně mířená střela k tyči znamenala už dvoubrankové vedení. Po hodině hry pak Frosinone zachránilo břevno, do vzduchu se nejvýše vyšplhal Ferrari a Sportiello se jenom ohlédl.

Domácí vystrčili drápky až před koncem zápasu a rána Pinamontiho nebyla špatná, ovšem Consigli si s ní poradil. Dvoubrankový náskok už hosté nedali z ruky a z Frosinone si odvážejí tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele