18. kolo
23.12.2017 15:00 CET
4 : 0
(2:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese Calcio - Hellas Verona 4:0

Antonín Barák se stává nepostradatelnou součástí základní sestavy Udinese Calcio. Byl to právě výtečný výkon českého záložníka, který měl lví podíl na vysoké výhře Zeber 4:0 nad Hellasem Verona. Hosté se tak po senzační výhře nad Milánem vrátili zpátky do reality.

Někdejší záložník pražské Slavie dal na sebe poprvé upozornit v 15. minutě, když popotáhl balón a kolmicí vyzval ke skórování útočníka Lasagnu, jenž naštěstí pro Hellas promáchl. O deset minut později si Barák uvnitř šestnáctky převzal balón, obtočil se kolem svého strážce a přízemní ranou překonal Nícolase. Barák měl podíl i na druhém gólu Zeber z konce prvního poločase, protože jeho střelu Nícolas vyrážel a nejprve neuspěl s dorážkou Lasagna, ale hned vzápětí dal na 2:0 z druhé vlny nabíhající Silvan Widmer.

Udinese si po přestávce hýčkalo dvoubrankové vedení a pokud možno chtělo utkání co nejrychleji rozhodnout třetí brankou. Jankto naservíroval balón Lópezovi a výtečný zákrok předvedl Nícolas. V 68. minutě už Udinese vedlo o tři branky. Lasagna šikovně sklepl balón pro Antonína Baráka, který ranou pod břevno vstřelil svůj druhý gól v zápase.

Hellas si v utkání prakticky nic nevytvořil, snad jen Giampaolo Pazzini se dožadoval branky, když ale balón vůbec nepřešel brankovou čáru. Deset minut před koncem zasadil poslední hřebík do veronské "rakve" Kevin Lasagna. Po přihrávce Jankta zvolil tvrdou střelou pod břevno a Nícolas neměl nárok. Udinese zvítězilo vysoko 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Udine tak nějak neplánovaně - z jejich strany přišlo v minulém kole ke 3 bodum. Ted by je mihli plánovaně ztratit .

Reagovat
RadekVonCZE

Barák

Reagovat
miguel bain

Jak dlouho mu ty haluze ještě můžou vydržet? První gol teč soupeře přímo do kasy, druhý střela do země, která nějakým způsobem zapadla do brány

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele