33. kolo
18.04.2018 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SPAL 2013 - Chievo Verona 0:0

SPAL natáhl svojí sérii neporazitelnosti už na osm zápasů. Doma proti Chievu si připsal další plichtu 0:0 a stále se drží na nesestupové sedmnácté pozici o bod před Crotone.

Ve Ferraře se hrálo ryze záchranářské utkání. SPAL se drží těsně nad sestupovou hranicí a klidné nemůže být ani Chievo, které je SPALu vzdáleno pouhé dva body. Vzájemný zápas byl tedy velmi důležitý a nakonec skončil smírem.

Žádná ofenzivní podívaná se ve Ferraře nekonala, ale na nějaké šance si diváci přeci jen přišli. První opravdu velká příležitost přišla ve 20. minutě a měli jí domácí borci. Felipe se dostal k propadnutému balónu a z prvního doteku zakončil, přičemž Sorrentino předvedl fantastický zákrok a balón vytěsnil nad břevno. O několik minut později mohl po krásné akci zakončit Paloschi, avšak přihrávkou ještě hledal lépe postaveného spoluhráče, čímž akci pokazil. Před koncem poločasu ještě přestřelil branku Viviani, a tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Chievo toho do 60. minuty mnoho nepředvedlo a až po hodině hry dokázalo domácím zatopit. Inglese posunul Giaccheriniho akci na Pucciarelliho, jehož přízemní střela skončila na tyči. SPAL měl velké štěstí, stejně jako v závěru zápasu, kdy Inglese jen o kousek minul branku. V utkání nakonec žádný gól nepadl, a tak SPAL natáhl sérii bez porážky už na osm zápasů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele